2777
2789
عنوان

و اما عشق 😍🥰

131 بازدید | 11 پست

‏وقتی نزدیک زمان پریودم میشه،بهم مسیج میده: حالت خوبه؟قراره پریود بشی.دلت شیرینی میخواد؟ موقع پریود هی دلداری بهم میده که بگو چیکار کنم برات؟مشکلی داری بگو حل کنم.بعد پریود کلی بهم روحیه و انرژی میده و میگه روزای سخت تموم شد.واقعا اپلیکیشن خوبیه و ازش راضی‌ام👌

😂😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش فک کردم ی آدمه 😑😂😂گفتم خشبحالت بعد دیدم نوشتی اپلکیشن 

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992
اینم هست  😂😂😂😂

والله اخه همه حس میکنن چون مرده نمیفهمه به خدا خیلی فرق نمیکنه حتی بدتر میشه وقتی دوتا دختر با هم پریود میشین یعنی بدتر دعوا ها برا اون موقع هاست

اونم اره چون نکشیدن کلا از ته نمیفهمن😅😅

😂😂😂😂 اگ درک داشته باشن خوبه ولی خب ماهم مثلا نمیتونم تصور کنیم ضربه فنی چه دردی داره  معمولا وقتی میگم شما مارو درک نمیکنید اینو میگن 

بعد میگن از علی به پریسا تبدیل میشی😂😂😂

ولی خب درد پریودی هم عین همونه😕