قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
هیچوقت عکس از بدنت نده هیچوقتتتت فقط از صورت و اینا باهاش ویدیو کال کن اگه آدم خیلی احساساتی هستی بهش همون اول بگو که اگه میخواد یه رابطه کوتاه مدت و سرگرمی براش باشه پس بزاره بره چون این به تو اسیب روحی میزنه و بگو که هدفش از این رابطه چیه و .. همون اول همه چیز رو مشخص کنید
من جرئت ويديو كال با ادم غريبه ندارم اخه فيلم بگيرن ازش ولي خب خيلي ها راحت هستن&nb ...
نه خب ادم وقتی میره تو رابطه باید اول اعتماد بهش پیدا کنه بعد کمکم از ویدیو کال شروع کنه تا قرار وقتی به ادمی اعتماد نداری چرا اصلا رابطتتو باهاش اونقدر عمیق کنی که ویدیو کال بگیری
نه عزیزم مشکلی نیست وقتی رابطه رو شروع کردیم خودمم باورم نمیشد یک نفر انقدر دوسم داشته باشه هم ...
چقد بد 🥺همچين ادمي لياقتت رو نداره كه بخواي هنوز بعد سال ها بهش فكر كني من شخصيت وابسته اي هستم ولي خيليم مغرورم كسي غرورم رو زير سوال ببره يه جوري حذفش ميكنم كه خودش باورش نميشه يه زماني تو زندگيم بوده ، براي تو بهترينا رو ارزو ميكنم مطمئنم يه روزي ادمي پيدا ميشه كه بيش تر از خودت بدون قيد و شرط دوستت داشته باشه💚