پس اصلا رل نشو من عین چی پشیمونم مخصوصا اینکه احساساتی هستی الان بعد سه سال دوستی فقط کارم شده دل تنگی و چک کردن انلاین بودنش که خدا میدونه داره با کی می چته اما اگه هیچ وقت این رابطه لعنتی شروع نمیشد کارم به اینجا نمیرسید
نه عزیزم مشکلی نیست وقتی رابطه رو شروع کردیم خودمم باورم نمیشد یک نفر انقدر دوسم داشته باشه همه چی خوب بود منم روز به روز بیشتر وابسته میشدن ولی اون هرچی که من بیشتر وابستش میشدم دور تر میشد و وقتی منو کلن توی مشتش گرفت و فهمید هرکاری کنه به خاطر حسم و وابستگیم عقب نمیکشم خیلی رفتارش عوض شدع بود بهم توجه نمیکرد برام وقت نمیزاشت بهم بی احترامی میکرد و از خیلی ها شنیدم که میره خاستگاری کسای دیگع و دوست دختر داره اما خودش انکار میکرد و منم باورش میکردم خلاصه که چندین دفع خودش بهم گفت بهم خیانت کرده و کات کردیم دوباره برگشت میگفت نه عصبی شده اینجوری گفته ولی هیچ احترامی بهم نمیزاشت دیگه هیچ ابراز علاقه ای هم نمیکرد ولی همیشه انلاین بود در صورتی که پیام های منو دیر سین میزد یا اصلا اگه من چیزی نمیگفتم اونم بحث رو ادامه نمیداد انگاری براش وجود نداشتم تا اینکه این اواخر شنیدم رفته خاستگاری اکسش بازم انکار کرد اما همین که بهش گفتم با اکسش توی یک حوزم و ممکنه راجب تو باهاش حرف بزنم و با مدرک بهش بگم که باهمیم به شدت سرد تر شد جوری که توی سه روز واسه من پنج دقیقه وقت نمیزاشت تا اینکه من گفتم دیگه تحمل اخلاقت رو ندارم نمیکشم دیگه انگاری از خدا خواسته بود گفت دیگه نمیکشی پس بسلامت و بلاکم کرد
8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اماازاین به بعد هرچ قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته