2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 50 پست

اسی عزیزم چرا فکر میکردی که باید چادری بشی تو همونجوری هم یه شخص و یه زن بودی چرا فکر میکردی که فقط با اونجوری بودن بخدا نزدیک میشی ؟ تو مثه خودت هم بودی میتونستی با قلبت بخدا نزدیک بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیزم چرا فکر میکردی که باید چادری بشی تو همونجوری هم یه شخص و یه زن بودی چرا فکر میکردی که فقط ...

حرف شما حقه ولی من یه دختر بودم ک ازادی روهم تجربه کرده بودم و چادر بیشتر باب میلم شد و هست 

شوهرم همیشه میگ اگ زورت میکردم یه زمانی اگه من نبودم فک میکردی ازادی بدست اوردی چادرو میذاشتی زمین الان ک خودت قبول کردی تا اخر دنیاهم بری همینی

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
حرف شما حقه ولی من یه دختر بودم ک ازادی روهم تجربه کرده بودم و چادر بیشتر باب میلم شد و هست  ش ...

اینکه خودت بخوای و با انتخاب خودت چادر بپوشی کاملا قابل احترامه

فقط منظورم اینه که صرفا برای اینکه همسرت اون سبکیه و تو رو اونجوری میپسنده جدا از اینکه خودت چی میخوای درست نیست 

الان که خودت میگی میخواستی جای حرفی نمیمونه 

من فقط به عنوان یه فمنیست دوست دارم زن ها حقوق خودشون رو بدونن و گرفتار کلیشه های سریالای تلویزونی نشن

اخه عنوان تاپیکت داستان زندگی بود فکرکردم مثل تاپیکای دیگه میخوای سیرتا پیازشو تعریف کنی با جزییات ک ...

برای پر بازدید شدن تاپیک نزدم اولش گفتم بخاطر تاپیک اون خانم

میخواستم بگم ک بعضی از مذهبیا هستن ک با خیلی هاشون فرق دارن

اینکه خودت بخوای و با انتخاب خودت چادر بپوشی کاملا قابل احترامه فقط منظورم اینه که صرفا برای اینکه ...

بله درست میگین

برای پر بازدید شدن تاپیک نزدم اولش گفتم بخاطر تاپیک اون خانم میخواستم بگم ک بعضی از مذهبیا هستن ک ب ...

اسی همیشه فکر میکردم افراد مذهبی با مذهبی ازرواج میکنن

خوشبخت باشید 

عشقتون پایدار

اسی همیشه فکر میکردم افراد مذهبی با مذهبی ازرواج میکنن خوشبخت باشید  عشقتون پایدار

ممنون عزیزم

اسی همیشه فکر میکردم افراد مذهبی با مذهبی ازرواج میکنن خوشبخت باشید  عشقتون پایدار

جامعه ما جوری شده ک افراد مذهبی رو میکوبن بد نام میکنن مثلا یکی ک نماز میخونه با یه شخص مذهبی اشتباه میگیرن 

یکی یه مشکلی داره میگن همه مذهبیا اینجورین