2777
2789
عنوان

خونه گرفتم

195 بازدید | 12 پست

رهن کردم نخریدما اما خیلی خوشحالم همون خونه ای ک خودم میخواستم و همون جایی ک مدنظرم بودگرفتم خیلی بزرگ. این خونه ای ک الان توش هستم‌خیلی کوچیکه اما الان ی خونه بزرگ وخوب گرفتم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر

ان شالله همونیو که میخوای بخری حتی😍😍😍😍

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خداروشکران شاءالله صاحب خونه بشی‌دعاکن برای منم پول جوربشه خونه خوبی اجاره کنم

انشالله اول از خدا بعد ازامام رضا خواستم یکی ازاشناهامون مشهدبود بهش گفتم برام دعاکن ی خونه خوب بگیرم زنگ زد بهم سلام دادم ب امام رضا وگفتم یاامام رضا ی خونه خوب گیرم بیاد ۱۰دیقه بعدش شوهرم زنگ زد گفت خونه گرفتم خیلی خوشحال شدم

انشالله اول از خدا بعد ازامام رضا خواستم یکی ازاشناهامون مشهدبود بهش گفتم برام دعاکن ی خونه خوب بگیر ...

واسه منم دعا کن منم خیلی وقته تویه خونه ی تنگ و تاریک گیر افتادم دغدغه هر روزمه که یا خونه خوب رهن کنم

واسه منم دعا کن منم خیلی وقته تویه خونه ی تنگ و تاریک گیر افتادم دغدغه هر روزمه که یا خونه خوب رهن ک ...

انشالله ی خونه بزرگ و خوب گیر میاری ورهن میکنی خیلی سخته من خودم دوسال تو ی خونه کوچیک بودم خیلی سختم بود

انشالله اول از خدا بعد ازامام رضا خواستم یکی ازاشناهامون مشهدبود بهش گفتم برام دعاکن ی خونه خوب بگیر ...

خداروشکر،التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشالله ی خونه بزرگ و خوب گیر میاری ورهن میکنی خیلی سخته من خودم دوسال تو ی خونه کوچیک بودم خیلی سخت ...

آره بخدا منم خیلی سختمه خونرو هرچی تمیز میکنم بازم بهم ریخت چون جا ندارم وسایلمو بزارم اصلا حالم خیلی خرابه تو حسرت یا خونه موندم 3 ساله