2789

شب ها

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

من آخر شب میخورم🤓

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باعث بی خوابی نمیشه؟

نه عزیزم. من مشکلی ندارم

به توصیه پزشک این موقع میخورم

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

منم میخورم البته باردارم برای خونرسانی بهتر داده ساعت ۴ میخورم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز