2777
2789
عنوان

کولونسکوپی کیا تجربشو دارن؟

168 بازدید | 17 پست

من فردا میخوام برم کولونسکوپی خیلی میترسم 

کسی تجربه ای داره به تازگی

ایا بیهوش میکنن؟

درد نداره؟😣😣

شوهرم انجام داده بیهوش نبود ولی دارویی ب سرمش زدن مست و منگ بود در واقع میگف می‌فهمیدم چیکا میکنن ولی انگار. خواب خیلی عمیق بودم خیلی ام طول نکشید دردم کم حس کرده بود 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم. بیهوش کرده بودن ولی شوهرم میگفت جیغ و داد میکردی. خودم اصلا متوجه نشده بودم.بعدا شوهرم با دکتره دعوا کرده بود که چرا اینطوری جیغ میزد مگه لیهوش نبود، اونم گفته بود بیهوشی کامل نمیکنیم. ولی خودم هیچی متوجه نشده بودم.

شوهرم انجام داده بیهوش نبود ولی دارویی ب سرمش زدن مست و منگ بود در واقع میگف می‌فهمیدم چیکا میکنن ول ...

...وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه ..چون دوروزه درد گشنگی کشیدم داروهاشم حال به هم زنه..شربت سنا هم همینطور  ...انقدر اب خوردم از اب بدم میاد..حالا گفتم درد اونو نکشم حداقل

مامان من انجام داد.داروتزریق میکنن مثل وقتی که خواب باشی اونجور میشی.کامل بیهوش نیستی.ولی مادرمن گفته بود خوب درد را که تو خواب هم آدم متوجه میشه.دکتر گفته بود اره🙂مامانم گفته بود خوب نمیخام.بهوش کامل بوده .گفت دردش قابل تحمل بود.

...وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه ..چون دوروزه درد گشنگی کشیدم داروهاشم حال به هم زنه..شربت سنا هم همین ...

آره اون دارو چند روز قبلش بده شوهر منم گرسنگی داش هلاک میشد خوابه خواب سوسیس تخم مرغ خورد تلپ شد خوابید تا عصر 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
مامان من انجام داد.داروتزریق میکنن مثل وقتی که خواب باشی اونجور میشی.کامل بیهوش نیستی.ولی مادرمن گفت ...

..ممنونم عزیزم بابت دلداریتون .واقعیتش مامانا تحمل دردشون بالاست..مامان خووم انجام داده میگه درد نداره ولی من فکر میکنم اینو میگه من نترسم..چون از چند جای مختلف پرسیدم بعضی ها گفتن ودرد نداشت بعضی ها هم گفتن درد داره

آره اون دارو چند روز قبلش بده شوهر منم گرسنگی داش هلاک میشد خوابه خواب سوسیس تخم مرغ خورد تلپ شد خوا ...

...وای از گشنگی دهم اب افتاد ..دوروزه حال ندارم غذا هم درست کنم دیگه پسرم وشوهرم از قرمه سبزی دوروز پیش خوردن..امشبم تخم مرغ خوردن .چشمم به تخم مرغ افتاد ..خیلییییی دلم خواست