پیج hilooie رو دنبال کنیین خیلی خوب در موردش توضیح میده
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
رفتم با شوهر خالم که یه مشاور املاکی موفق هست مشورت کردم. طبق گفته های استاد کوین ترودو باید دید که به کی گوش میدی. منم به این املاکی گوش دادم و الان صاحب ماشین و زمین و خونه هستم. خدا رو واقعا شکر میکنم که به دوره های ایشون گوش کردم.
ن بابا همه چی رعایت کردم حس خوب افکار مثبت باور قلبی شکرگزاری خودتو تو اون شرایط تصور کردن جوری ک ان ...
خودتو برای خواسته هات آماده کرده بودی؟ خدا وکیلی به طور مرتب تمام این قوانین رو عمل کردی؟ چون اگه واقعا حس پذیرش و داشتن نداشته باشی یا افکار متضاد با خواسته ت داشته باشی، تمام زحماتت خنثی میشه. به نظرم درست تلاش نکردی و ناخواسته بدون این که متوجه بشی با حرف ها و افکار منفی خنثی کردی. خواسته هاتو اصلا می نوشتی؟ چون نوشتن تمرکز زیادی برای رسیدن به خواسته داره. به نظرم اگه چیزی رو که می خواستی رو هنوزم می خوای مجددا با باور قوی و حس خوب و رهایی و با ایمان فعال روش کار کن. براش جلو جلو تدارک ببین و با احساس کامل به این که واقعا داریش تجسم و زندگی و رفتار کن.