2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.

من فقط با شنیدن به دوره ی آرزوی تو دستور توست از استاد بزرگ این حوزه یعنی کوین ترودو نتایج فوق العاده ای تو زندگیم گرفتم

پیشنهاد میکنم حتما بهش گوش بده.

به اساتید ایرانی گوش نده اصلا

اینم لینکش:

https://www.polsazi.com/your-wish-is-your-command-kevin-trudeau/

لابد قوانینشو رعایت نکردی؟

ن بابا همه چی رعایت کردم حس خوب افکار مثبت باور قلبی شکرگزاری خودتو تو اون شرایط تصور کردن جوری ک انگار بهش رسیدی

ولی اصلا انگار ن انگار برا همین کلا اعتقاد ندارم دیگه بهش

پیج hilooie رو دنبال کنیین خیلی خوب در موردش توضیح میده

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
ن بابا همه چی رعایت کردم حس خوب افکار مثبت باور قلبی شکرگزاری خودتو تو اون شرایط تصور کردن جوری ک ان ...

باید ب خاسته هات زمان بدی...رهاش کنی بهش وابسته نباشی...خوشی خودتو ب اون خاسته گره نزنی...تا بهس برسی

اینو بدون تا همیشه تو قلبم میمونیs💖R
چندتا از نتایجتو میشه بگی..کوتاه

به نتایجی رسیدم مثل:

رفتم با شوهر خالم که یه مشاور املاکی موفق هست مشورت کردم. طبق گفته های استاد کوین ترودو باید دید که به کی گوش میدی. منم به این املاکی گوش دادم و الان صاحب ماشین و زمین و خونه هستم. خدا رو واقعا شکر میکنم که به دوره های ایشون گوش کردم. 

باید ب خاسته هات زمان بدی...رهاش کنی بهش وابسته نباشی...خوشی خودتو ب اون خاسته گره نزنی...تا بهس برس ...

همه اینارو دوسال انجام دادم نشد که نشد

خوب ک شما نتیجه گرفتین❤

ولی از نظر من تا برای چیزی ک میخای زحمت نکشی نمیتونی بدستش بیاری

ن بابا همه چی رعایت کردم حس خوب افکار مثبت باور قلبی شکرگزاری خودتو تو اون شرایط تصور کردن جوری ک ان ...

خودتو برای خواسته هات آماده کرده بودی؟  خدا وکیلی به طور مرتب تمام این قوانین رو عمل کردی؟  چون اگه واقعا حس پذیرش و داشتن نداشته باشی یا افکار متضاد با خواسته ت داشته باشی،  تمام زحماتت خنثی میشه. به نظرم درست تلاش نکردی و ناخواسته بدون این که متوجه بشی با حرف ها و افکار منفی خنثی کردی. خواسته هاتو اصلا می نوشتی؟  چون نوشتن تمرکز زیادی برای رسیدن به خواسته داره. به نظرم اگه چیزی رو که می خواستی رو هنوزم می خوای مجددا با باور قوی و حس خوب و رهایی و با ایمان فعال روش کار کن. براش جلو جلو تدارک ببین و با احساس کامل به این که واقعا داریش تجسم و زندگی و رفتار کن.