2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان خیلی نازی دست به ترکیب صورتت نزن فقط اگه وزن کم کنی فک کنم به اون فرم ایده الت برسی و د ...

وزنم زیاد نیست 

اتفاقا ☹

ینی چشام شبیه کره ایاس؟؟؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
انکار صورتم بزرگه  زاویه خوب‌ میشه

صورتو لاغر کنی بهتر میشی 

و اینکه ژل بالاتنه یکم زیادعه خالی کن 

ببخشید رک گفتم ... 

قیافتم خوبه متوسط روبه پایین نیستی 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
صورتو لاغر کنی بهتر میشی  و اینکه ژل بالاتنه یکم زیادعه خالی کن  ببخشید رک گفتم ...  ...

ن عزیزم راحت باش

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ن عزیزم راحت باش

فدات 

زاویه فکم خوبه منم می‌خوام بزنم 💚💛 

صورت استخونی بهترعه بی بی فیس دیده میشی 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
فدات  زاویه فکم خوبه منم می‌خوام بزنم 💚💛  صورت استخونی بهترعه بی بی فیس دیده میشی  ...

اره دقیقا