2789
عنوان

سردرگمی

117 بازدید | 17 پست

میخوام مشکلمو بگم  لطفا کمکم کنیدو راهنمایی کنید منو اگه میشه سرزنش نکنید خودم میدونم کارم اشتباه بوده

عضو گروه قرمز ❤وزن اولیه ۸۳🤞🏻 وزن هدف ۶۵👌🏼💞

۱۷ سالمه  یه خانواده خیلی مذهبی فوق مذهبی و یه شهر خیلی مذهبی  زندگی میکنم پدرم در حدی معتصبه که من‌تنها تا سر کوچه نمیتونم برم حتی مادرم بدون من جایی نمیتونه بره  خلاصه من یه جور به هوا درس میرفتم بیرون بدون اینکه بابام‌بفهمه با مامانم هماهنگ میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرم ۲۱ سالشه  و قصدش از اول جدی بود دفعه اول بعد سه سال چت و تلفنی من رفتم بیرون و منووبه خانوادش معرفی کرد  و خانوادش همه از من خوششون اومد  و منو عروس خودشون میدونستن

تا اینکه خریت کردم و رابطه داشتیم بدون دخول من حامله شدم  و به مادرش گفتم  اونا گفتن ما از اول تورو  پثل عروس خودمون میدونستیم تو برا مایی مادر منم فهمید و ما بچه رو انداختیم 

پرده بکارت مو از دست دادم  چیزی که تو خانواده من و تو شهری که زندگی میکنم خیلی مهمه خیلییییی اگه بابام بفهمه زنده زنده دفنم میکنه قرار بر ازدواج شد  و همه جوره پام مونده هزار بار تا الان خواستگاری اومده و تلاش کردن خانوادش  وضعیت مالی ما خیلیی خیلی بهتره  و  اونا وضعیت مالی خیلی متوسطی دارن 

دوست پسرم  قیافه خاصی نداره و خیلی خیلی لاغره  و تازه از سر بازی اومده من بابام ماهی ۲۵ اینا در امدشه  ولی دوست پیرم تعمیر کاره موتوره و ماهی پنج تومن میگیره و نه خونه نه ماشین نه پشتوانه هیچی خودشه و خودش 

بابامم  ب این دلیل میگه نه  رفتم‌دکتر گفته قسمت خیلی کمی از پرده ات پاره شده و امکان ترمیمم وجود داره ولی شاید دو الی سه سال دیگه  نمیدونم  الان چکار کنم لطفا کمکم کنید 

رلت باید شغلشو عوض کنه

درس نخونده  شغل دیگم بلد نیست نمیدونم چکار کنم خانوادشم بخوان حتی یه کمک کوچولو  کنن میگه نه میخوام رو ما خودم وایسم