2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم مفیده هم طعم دهنده عالی ،واسه سوپ آش خورشتها

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بو نمیده

نه،،اصلا،،چندساعت با پیاز میپزم ازصافی رد میکنم سرد شد توقالبهای کوچیک میریزم،،

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

فایدش چیه؟؟

مقویه،،برای بچه های بدغذا،،کلا میگن،،استخوان رو قوی میکنه،،

خواص قلم گوساله برای بدن

عصاره قلم می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند که بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد. خوب است که برای تقویت اعضای بدن و بهبود سلامت خود عصاره و آب قلم را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید و از معجزه قلم گاو بهره مند شوید.

از خواص قلم گوساله برای بدن و سلامتی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به استحکام دندان و استخوان، کمک به کاهش وزن، سلامت پوست، تقویت خلق و خو، ساختن ماهیچه، درمان التهاب، درمان سرماخوردگی و برونشیت، بهبود عملکرد کلیه و غده فوق کلیه، محکم و سالم‌تر کردن ناخن‌ها، بهبود عملکرد مغز، ضد تومور، ضد پیری، کاهش دیابت و قند خون، کمک به بهبود خواب، تسکین ورم و درد مفاصل، کاهش التهاب روده، محافظت از سلول‌ها، نرمال کردن اسید معده و کمک به تنظیم خونریزی بینی، قاعدگی سنگین، زخم، بواسیر و خونریزی مثانه اشاره کرد.

برای خرید قلم گوساله استاربال به فروشگاه آنلاین پروتئینی استاربال مراجعه و به راحتی محصول مورد نیاز خودتان را سفارش و در کمترین زمان درب منزل دریافت کنید.