2821
2789
عنوان

ارده کنجد

721 بازدید | 8 پست

سلام بچها ارده کنجد چاق میکنه یا لاغر من میخوام  چاق بشم  روزی ۴ قاشق  بخورم  خوبه بنظر تون؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
با شیر انگور قاطی کن صبحانه بخور،

خوبه من میخوام  سه شیره بخورم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله هست

بسیار مقوی

ولی از جای مطمئن تهیه کنید آرد قاطیش نباشه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
بله هست بسیار مقوی ولی از جای مطمئن تهیه کنید آرد قاطیش نباشه

جا مطئمن ک سراغ ندارم ی عطاری هس ک رنگ ارده اش کرمی هس تقریبا

خب با همون ۳شیره مخلوط کن و بخور

اهوم خدا کنه چاق شم شده معضلی برام😂

جا مطئمن ک سراغ ندارم ی عطاری هس ک رنگ ارده اش کرمی هس تقریبا

بوی کنجد بده

و خیلی هم غلیظ نباشه

رنگ کرمی تیره

نشونه هاش همیناس

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
بوی کنجد بده و خیلی هم غلیظ نباشه رنگ کرمی تیره نشونه هاش همیناس

مممنونم 🌹