anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17200 عنوان ارده کنجد 732 بازدید | 8 پست سلام بچها ارده کنجد چاق میکنه یا لاغر من میخوام چاق بشم روزی ۴ قاشق بخورم خوبه بنظر تون؟ میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️ 1400/03/09 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17200 با شیر انگور قاطی کن صبحانه بخور، خوبه من میخوام سه شیره بخورم میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
_تپش_ عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 976 بله هستبسیار مقویولی از جای مطمئن تهیه کنید آرد قاطیش نباشه سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7224 خوبه من میخوام سه شیره بخورم خب با همون ۳شیره مخلوط کن و بخور
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17200 بله هست بسیار مقوی ولی از جای مطمئن تهیه کنید آرد قاطیش نباشه جا مطئمن ک سراغ ندارم ی عطاری هس ک رنگ ارده اش کرمی هس تقریبا میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17200 خب با همون ۳شیره مخلوط کن و بخور اهوم خدا کنه چاق شم شده معضلی برام😂 میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
_تپش_ عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 976 جا مطئمن ک سراغ ندارم ی عطاری هس ک رنگ ارده اش کرمی هس تقریبا بوی کنجد بدهو خیلی هم غلیظ نباشهرنگ کرمی تیرهنشونه هاش همیناس سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
anshaliii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17200 بوی کنجد بده و خیلی هم غلیظ نباشه رنگ کرمی تیره نشونه هاش همیناس مممنونم 🌹 میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️