2777
2789
عنوان

اعصابم خرده🙁

203 بازدید | 27 پست

سلاااام

بچهاااا

من همش سعی میکنم اروم باشم خودمو اروم کنم نمیشه از یک طرف مادرم هی راجب شوهرم و خانواده شوهرم حرف میزنه اذیتم میکنه سرچیزای الکی...

دلم میخواد ازخونه بزنم بیرووون ولی از ی طرف برم خونه مادرشوهرم اونم بابعضی حرفاش باعث ناراحتیم میشه بخدانمیدونم به کی پناه ببرم کجا برم اعصابم آروم باشه نمیدونم چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زودتر عروسی بگیر برو خونت این ب ذهنم رسید فقط

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
واقعا کاش کنخ زودتربریم سرزندگیمون اما مسئله اینه بازم ایناادامه پیدامیکنه

ن دیگ زیاد رفت و آمد نکن باهاشون

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
نچ نامزدیم خیلی بهم فشارمیاد نمیدونم به کجافرار کنم اصلا

منم مثل شما بودم از یه گوش میشنوم از ی گوش در میکنم البته برای من فقط خانواده خانواده شوهرم حرف مفت میزدن اوایل گریم میگرفت چون واقعا از این حرف مفت زنا بودن بعد تصمیم گرفتم از یه گوش بشنوم از یه گوش درکنم اصن اهمیت نمیدادم بخدا راحت شدم

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤
منم مثل شما بودم از یه گوش میشنوم از ی گوش در میکنم البته برای من فقط خانواده خانواده شوهرم حرف مفت ...

حق باشماس

ولی من وقتی خونه خودمم مادرم برام ارامش نمیزاره 

من دیگه چقدرتحمل کنم

حق باشماس ولی من وقتی خونه خودمم مادرم برام ارامش نمیزاره  من دیگه چقدرتحمل کنم

بشین با مادرت با زبون خوش صحبت کن بگو ک واقعا اعصابت خورد میشه از این حرفاش بگو ناراحت میشی وقتی این چیزا رو میشنوی

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤
بشین با مادرت با زبون خوش صحبت کن بگو ک واقعا اعصابت خورد میشه از این حرفاش بگو ناراحت میشی وقتی این ...

نه بابا باحرف و اینادرست نمیشه

کلا اخلاقش همینطوری دیگه بعداین سن که عوض نمیشه

میرم خونه مادرشوهرم همین قضیه برمیگردم اینجا بدتر

نه بابا باحرف و اینادرست نمیشه کلا اخلاقش همینطوری دیگه بعداین سن که عوض نمیشه میرم خونه مادرشوهرم ...

پس یا خودت رو بزن ب کوچه علی چپ و اصن اهمیت نده یا زودتر‌برو سر زندگیت