2777
2789
عنوان

نیت

68 بازدید | 11 پست

دوماه پیش من از یکی از پسرهای دور فامیل خوشم اومد. اون پسره هم یه جوری به من نگا میکرد من حس کردم اونم از من خوشش اومد

الان دوماهه همه فکروذکرم شده اون پسره. شب حیا از خدا خواستم اگه حسم درسته یه نشونه بهم نشون بده به همین نیت قرآن باز کردم اسم اون پسره که اسم یکی از پیامبرا هست تو اون صفحه از قران اومده بود بعد شب دوم احیا باز قران باز کردم باز دقیقا همون صفحه اومده بود اصلا برام خیلی عجیب بود

شما چی فکرمیکنین؟ توروخدا بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Nit خوندم چرا🔫🐴

اومده بودم ببینم چیه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

به نظرت خوابی که شب احیا ۲۱ رمضان دیده بشه درباره ی موضوعی که خیلی فکرت درگیره اون خواب می تونه ی نشونه باشه ؟ 

من احساس میکنم اینکه شما قران باز کردید و هر بار همون صفحه اومده مثل اون خواب می مونه که منم دنبال جوابشم 

به نظرت خوابی که شب احیا ۲۱ رمضان دیده بشه درباره ی موضوعی که خیلی فکرت درگیره اون خواب می تونه ی نش ...

من فکرمیکنم نشونه بوده امید داشتم ولی اینکه یک ماه شده هنوز خبری نشده ناامیدم میکرد...

تو هم به خوابت از این جهت نگا کن که اگه مثبته حتما نشونه بوده اگه نه حتما بخاطره اینکه زیاد بهش فکرکردی خوابش رو دیدی

تا حدود زیادی درسته گلم ولی خیلی درگیر نکن خودتو اگه قسمتت باشه خودش میاد

من ۲۶سالمه . تا الان نخواستم با پسری دوست بشم و حس میکردم عاشقی سخترین کار دنیاست. ولی الان حس میکنم واقعا از این پسره خوشم اومده و من دلم میخواد من شب روز از خدا میخوام اگه قسمته زودتر خبری بشه... چشام پر اشکن برام دعا کن لطفا خستم از همه چی...

من ۲۶سالمه . تا الان نخواستم با پسری دوست بشم و حس میکردم عاشقی سخترین کار دنیاست. ولی الان حس میکنم ...

عزیزم فقط به خاطر خودت میگم که   زیاد درگیر نشو 

تا جایی که مبتونی بهش فکر نکن اگه یک درصد نشه داغون میشی گلم