2777
2789

داره ولي قابل تحمله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی موقعه هاش بعضی جاها درد داره ولی کلا قابل تحمله

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

اره . جاهایی که پوستش ظریفه و موها ضخیم . خییلی درد داره. بقیه جاها قابل تحمل

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

آره درد داره بخصوص جاهای پر مو استخونی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بستگی به لیزرت داره بعضیا بدون دردم ک نمیشه گفت بدون درد باد سرد میدن دردش که همون سوزش‌ یعنی کمتر میشه به اینم بستگی داره کدوم ناحیه باشه بیکینی و پا بعضی قیمتاش درد داره اطراف زانو ولی پشت لب و چانه و اینا اصلا

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
اره🤪بیکینی و زیر بغل و از زانو به ساق پا درد داره  جلسه اول و دوم من کل بدن رفتم تجربه ثابت کر ...

مگه نمیگن موقع لیزر هیچ. ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ی بدن نباشه اینجوری جواب میگیری؟ 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
دوستانيكه نظر ميدازن مقايسه اي هم بگين مثلا نسبت به بند يا آمپول 🙈🙈

من خودم نرفتم ولی یکی از دوستام ک تحمل دردش بالاس گفت درد داره ولی تو نی نی سایت شنیدم دردش بستگی ب دستگاهی ک لیرز میکنن دارن ی لیزر هست دستگاه خنک کننده داره دردش کمتره اگ اشتباه نکنم الکس باشه اسمش مطمعن نیستم

مگه نمیگن موقع لیزر هیچ. ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ی بدن نباشه اینجوری جواب میگیری؟ 

لیدوکائین نیم ساعت قبل لیزر بزن و موقعی ک خاستی لیزر کنی پاک کن..من لیزر ک رفتم خود کلینیک پماد بهم داد گفت جاهای حساستو بزن و یکم بشین تا بی حس شه بعدش پاک میکنی و میری برا لیزر

لیدوکائین نیم ساعت قبل لیزر بزن و موقعی ک خاستی لیزر کنی پاک کن..من لیزر ک رفتم خود کلینیک پماد بهم ...

آخ من میزنم بازم درد داره🥴😩کمتر میشه فقط 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔