بعضی موقعه هاش بعضی جاها درد داره ولی کلا قابل تحمله
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
اره🤪بیکینی و زیر بغل و از زانو به ساق پا درد داره جلسه اول و دوم من کل بدن رفتم تجربه ثابت کرده..بیکینی و زیر بغل رو پماد لیدوکائین بزن هیچی نمیفهمی موقع لیزر
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بستگی به لیزرت داره بعضیا بدون دردم ک نمیشه گفت بدون درد باد سرد میدن دردش که همون سوزش یعنی کمتر میشه به اینم بستگی داره کدوم ناحیه باشه بیکینی و پا بعضی قیمتاش درد داره اطراف زانو ولی پشت لب و چانه و اینا اصلا
اره🤪بیکینی و زیر بغل و از زانو به ساق پا درد داره جلسه اول و دوم من کل بدن رفتم تجربه ثابت کر ...
مگه نمیگن موقع لیزر هیچ. ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ی بدن نباشه اینجوری جواب میگیری؟
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
دوستانيكه نظر ميدازن مقايسه اي هم بگين مثلا نسبت به بند يا آمپول 🙈🙈
من خودم نرفتم ولی یکی از دوستام ک تحمل دردش بالاس گفت درد داره ولی تو نی نی سایت شنیدم دردش بستگی ب دستگاهی ک لیرز میکنن دارن ی لیزر هست دستگاه خنک کننده داره دردش کمتره اگ اشتباه نکنم الکس باشه اسمش مطمعن نیستم
مگه نمیگن موقع لیزر هیچ. ضد آفتاب یا هر چیز دیگه ی بدن نباشه اینجوری جواب میگیری؟
لیدوکائین نیم ساعت قبل لیزر بزن و موقعی ک خاستی لیزر کنی پاک کن..من لیزر ک رفتم خود کلینیک پماد بهم داد گفت جاهای حساستو بزن و یکم بشین تا بی حس شه بعدش پاک میکنی و میری برا لیزر
لیدوکائین نیم ساعت قبل لیزر بزن و موقعی ک خاستی لیزر کنی پاک کن..من لیزر ک رفتم خود کلینیک پماد بهم ...
آخ من میزنم بازم درد داره🥴😩کمتر میشه فقط
کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔