2777
2789

سلام عزیزم من هفت روزانتقال دادم ازروزچهارم لک بینی دارم میادقطع میشه هم تخمدان هام دردمیکنه میخواستم ببینم جنین هام ازبین نمیرن ممنون میشم راهنمایی کنید

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
سلام عزیزم من هفت روزانتقال دادم ازروزچهارم لک بینی دارم میادقطع میشه هم تخمدان هام دردمیکنه میخواست ...

سلام خانومی،ایشالا ک جواب مثبت بگیری،استراحت کن و امیدت ب خدا باشه،حتما توالت فرنگی استفاده کن،و گرمیجات نخور،نشاسته هم توی آب حل کن هرروز بخور

من روز دهم با بیبی چک خودکاری ازون مدلهای خارجی زدم مثبت شد،اما بعدش خونریزی داشتم و حدود یکماه استراحت مطلق شدم،میخوام بگم ک اگ خدا بخواد می مونه واست ،الان بدترین چیز استرس هست واست گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم منم روزدوم انتقالم شماچه نشاسته ای خوردید؟بمن گفتن ذرت امااینجا همه نشاسته گندم میخورند. سوال دیگه شمااستراحت مطلق بودید من کسی خبرنداره وهیشکی نیست کارهاموانجام بده خودم انجام میدم 

سلام گلم منم روزدوم انتقالم شماچه نشاسته ای خوردید؟بمن گفتن ذرت امااینجا همه نشاسته گندم میخورند. سو ...

سلام عزیزدلم،الهی ک دلت روشن شه بزودی

من راستش نمی‌دونم چ نشاسته ای بود از همین معمولیا از سوپر خریده بودم،و بابت استراحت هم من سه روز اول فقط برای دستشویی بلند میشدم اما بعد اون خودم آشپزی میکردم و یکمی هم توی خونه قدم میزدم در همین حد،اما بیخیال نظافت و جارو و حموم و ایناها شده بودم تا وقتی جواب مثبت شد ک البته بعدش خونریزی داشتم و ناچار یکماه مطلق شدم

و البته خوشبین باش ایشالا ک همین لک ها ناشی از لانه گزینی باشه

پس نشاسته ضررنداشته باشه استفاده کنم ایشالا توکل به خدا

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

عزیزم من تخمدان هامم دردمیکنه سریع قبل اینطورنبودم 

سلام عزیزدلم،الهی ک دلت روشن شه بزودی من راستش نمی‌دونم چ نشاسته ای بود از همین معمولیا از سوپر خری ...

عزیزم ایشالا خدابهت ببخشدش. چندتاجنین انتقال دادید؟ اولین علایم غیرطبیعی تون چی بود؟

ایشالاخدابرات ببخشه ،من هرروزشیرگرم میکنم واسه یبوست نگیرم مشگلی نیستش

عزیزم من تخمدان هامم دردمیکنه سریع قبل اینطورنبودم 

شماچندتاانتقال دادید؟من ازدیروزگهگاهی دلپیچه میگیرم ولی بنظرم دردتون علامت خوبیه بهرحال یه اتفاقی داره اون تومیفته

شماچندتاانتقال دادید؟من ازدیروزگهگاهی دلپیچه میگیرم ولی بنظرم دردتون علامت خوبیه بهرحال یه اتفاقی دا ...

عزیزم من۴تاانتقال دادم پنج روزه من انگارداره ازجاش کنده میشه تخمدان هام،ایشالامثبت میشه استرس نداشته باش بسپربه خدافقط دست خودشه،بارچندمتون هست؟

عزیزم من۴تاانتقال دادم پنج روزه من انگارداره ازجاش کنده میشه تخمدان هام،ایشالامثبت میشه استرس نداشته ...

من باراولمه به دکترم گفتم برامنم جنین پنج روزه انتقال بده جوابموندادجنین معمولی  سه تا انتقال دادولی بنظرم مال شماداره میگیره لطفامثبت شدیدبهم همینجا خبربدید

من باراولمه به دکترم گفتم برامنم جنین پنج روزه انتقال بده جوابموندادجنین معمولی  سه تا انتقال د ...

من دومین بارهستش دکترافقط بلدن پول بگیرن،چشم میام میگم،ایشالابرای شماهم مثبت میشه توکل کن به خدا