2777
2789

چقدر روی اجاره هاتون گزاشتن امیدی به خانه دار شدن دارید  وضع زندگیتون چطوره  خودم اجاره هستم شوهرم کارگره یه پراید پکیده داریم دوتا سکه هم داشتم  که با پول وام خریده بودم 10 ملیون ضرر کردم که فروختم گزاشتم بانک دوباره از روش وام بگیریم نمیدونم چرا اینقدر بدشانسم نمیدونم من تنهام یا کسی هم هست مثل من باشه پول یه ماشین خوب دادم اما نبردم کارشناسی وماشین تصادفی از آب در اومد شوهرم همه چیز از سر خودش باز میکنه خیلی غمگینم خیلی غصه دارم بخاطر همه ای ن ضرر ها امید وارم هیچ کس مثل من نباشه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

6ر چقدر سعی میکنم خوب باشم هرچقدر سعی میکنم اما نمیشه مثلا من سکه هام را فروختم 20 و400 الان شد 22 تومن این انصافه در عرض دوروز میخواستم گوشی بخرم که گرون شد ای خدا من چه گناهی کردم چرا آخه چرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا شرایط اقتصادی کشورررر خرابه

وضع خیلی از مردم همینه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
2803

عزیزم الان به جز یه درصد کمی که هر روز داره به سرمایه شون اضافه میشه بقیه واقعا داریم دست و پا میزنیم اینو مطمین باش زندگی هیچ کدوممون به کیفیت قبل نیست 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

ماشالله چه پسر شیرینی داری😍

خودش اندازه هزارتا سکه و خونه میارزه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
2804
بخدا همه همینن ناراحت نباش خدالعنت کنه باعث وبانیشو مردمو بدبخت کردن

آخه چرا این همه بد شانسی اگه اون روز هم سکه این قیمت بود منم الان میرفتم بازار خرید میکردم به خدا به قطعه پنیر تو خونم نیست دیگه نمیتونم دیگه طاقت این همه بد بیاری را ندارم 

ایشالا خدا به همه مون کمک میکنه ، هیچ موقع نا امید نباش 

سمت هر دری میرم بسته اس هرکاری میکنم هرکاری میخوام بکنم یکم پیشرفت کنم بدتر ضرر میکنم ده ملیون ضرر پول کمی نیست 

2805

من و همسرم کار می‌کنیم بچه نداریم اوضاع معمولی داریم خداروشکر میکنم ناشکری نمیکنم ولی عزیزجان مطمن باش بد از هر سختی اتفاق های خوبی میوفته همه مثل همیم منم مستأجر امسال 1500 اجارمون شده چاره ندارم باید زندگی کنیم عزیزم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
آخه چرا این همه بد شانسی اگه اون روز هم سکه این قیمت بود منم الان میرفتم بازار خرید میکردم به خدا به ...

ما تا خونمونو فروختیم خونه نجومی رفت بالا هنوز مستاجر موندیم😑پس ما چی بگیم خواهر 

سرکار نمیری؟

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
من و همسرم کار می‌کنیم بچه نداریم اوضاع معمولی داریم خداروشکر میکنم ناشکری نمیکنم ولی عزیزجان مطمن ب ...

نمیدونم چرا اگه بخوام زندگیم وبدبیاری هام را بگم خیلی ولی یه روزایی واقعا بغضم میگیره از همه ناامید میشم از همه چی 

2801