2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

88 بازدید | 14 پست

سلام

خانوما من هفته ۲۶ بارداری هستم آزمایش گلوکز با ۵۰ گرم دادم ناشتام شده ۸۸ ولی یکساعت بعد ۲۱۰ شده، تا فردا که برم دکتر دق میکنم، الان زنگ زدم منشی میگه ۱۰۰ درصد انسولین باید بزنی ای خدا دارم دیوونه میشم کسی تجربه ای داره؟ ممکنه دکتر بگه با ۱۰۰ گرم دوباره آزمایش بده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیابت و انسولین بلایی سرت نمیاره ولی این استرست شاید بیاره 😑 اروم باش مگه چیشده   خیلی از خانمای باردار انسولینی میشن بعد زایمان خوب میشن  چیزی نیست ک الان اکثرا دیابت بارداری دارن

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
دیابت و انسولین بلایی سرت نمیاره ولی این استرست شاید بیاره 😑 اروم باش مگه چیشده   خیلی از ...

آخه از این ماه باید هپارین تزریق کنم تازه باهاش کنار اومده بودم که اینم اضافه شد

آخه از این ماه باید هپارین تزریق کنم تازه باهاش کنار اومده بودم که اینم اضافه شد

نگران نباش خدا خودش هوای نی نی ها رو داره  خیلیا خیلی بدتر از شمان   به این چیزا فکر نکن. خدایی ک خلق میکته خودشم نگه میداره

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
انشاالله ،ممنون از دلگرمیت، دعا کن واسمون😘

خیره انشاالله  استرس ممنوع 😍 به نی نی نازت فکر کن 🙂