2777
2789

زینک 

بیوتین 

هروییت 

اب برنج 

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زینک  بیوتین  هروییت  اب برنج

آب برنج و اسپری کنیم ؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
آب برنج و اسپری کنیم ؟

اره بعد نیم ساعت بشورش 

خیلی خیلی تاثیر داره

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
ببخشید هرویت رو تو شیردهی میشه استفاده کرد؟ 

وایسا نگا کنم بگم

این قرصارو قطع کنیم ریزشش برنمیگردعه ؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
ببخشید هرویت رو تو شیردهی میشه استفاده کرد؟ 

نوشته با پزشک خود مشورت کنید

ابی ک توش خیس کردیم یا پختیم؟

خیس کردی

این قرصارو قطع کنیم ریزشش برنمیگردعه ؟ 

نوچ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز