2777
2789
عنوان

بقایا سقط جنین

166 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من دوماهو خورده ایه سقط کردم .بقایا دارم دکتر گفته باید کورتاژ شم . راهی نمیشناسید شما دفع بشه ؟ سه روز دارم داروهای گیاهی میخورم اما خونریزیم شدید نشده هنوز . لطفا کمک کنید چی بخورم .؟؟؟؟

با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چیزی نمی‌دونم عزیزم ولی ایشالله ک مشکلت حل بشه وخدا دامنت وسبز کنه

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
نمیدونم چکار کنم خسته شدم واقعا ‌ بقایامم زیاده . 

خوعزیزم چرا کورتاژ نمیکنی؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

من بیست و شش هفته زایمان کردم .بعددکترم گفت باید یه سونو بدی.وقتی سونومودید گفت ی لخته خونه که خودش دفع میشه

من بیست و شش هفته زایمان کردم .بعددکترم گفت باید یه سونو بدی.وقتی سونومودید گفت ی لخته خونه که خودش ...

نمیخوام فعلا کورتاژ کنم . بقایا از سقطم اره لخته خون  چسبیده به دیوار رحم 

با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...
نمیخوام فعلا کورتاژ کنم . بقایا از سقطم اره لخته خون  چسبیده به دیوار رحم

زن دایی من بچه هشت ماهش مرد توشکمش بعدم ک بدنیا اومد کورتاژش کردن بعداز دوسال باردارشد