2777
2789
عنوان

چله بری

128 بازدید | 13 پست

سلام

شمابه چله بری اعتقاد دارین؟؟؟

من اعتقاد نداشتم ولی از یا عده آدمایی که اعتمادکامل دارم شنیدم که نتیجه دیدن 

مثلا زن وشوهر هردوسالم بودن ولی بچه دار نمی شدن که باچله بری باردار شدن

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منوشوهرم

چجوریه خودم می تونم انجام بدم ؟؟ 

دوست ندارم پیش اینجور افراد برم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
چله بری برا کی ها هست دقیقا 

برای زنی که باردار نمی شه

برای بچه ایی که نمی تونه راه بره باحرف بزنه

برای دختران دم بخت

برای زنی که باردار نمی شه برای بچه ایی که نمی تونه راه بره باحرف بزنه برای دختران دم بخت

چطور باید انجام بدی ؟ چکاری ؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
چطور باید انجام بدی ؟ چکاری ؟

بلدبودم که تاپیک نمی زدم🌹

چجوریه خودم می تونم انجام بدم ؟؟  دوست ندارم پیش اینجور افراد برم

برو تو وبلاگ دایی ابراهیم احساس میکنم راجبش ی نطلب دیدم یبار. سرچ کن اسمشو گوگل

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

من انجام دادم ولی نمیدونم چقدر تاثیر داشت توی بارداریم ۸ ماه اقدام بودم چله بری کردم ماه بعدش باردار شدم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
شرمنده حواسم نبود 

دشمنت شرمنده این چه حرفیه اشکالی نداره ان شاالله موفق باشی🌿

برای زنی که باردار نمی شه برای بچه ایی که نمی تونه راه بره باحرف بزنه برای دختران دم بخت

برای بیماری هم میشه؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

برای بیماری هم میشه؟ 

برای بیماری باوضوسوره حمد و۷۰مرتبه بخون به آب وبخور