2777
2789
عنوان

رفتار عمه

134 بازدید | 14 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد حدودا چند هفته پیش یه شرایطی بوجود اومد که من با چنتا از فامیلهای پدرم بعد از یه مدت طولانی که از هم خبر نداشتیم ، بصورت تلفنی صحبت کردم.

بعد همینطور با پسر عمم هم داخل تلگرام صحبت کردیم‌، ینی یسری حرفهای عادی روزمره زدیم با هم.

اونوقت بعدش با عمم هم تلفنی صحبت کردم ، ینی مادر همین پسره.

بعد عمم برگشته به من میگه ادم باید از نظر اخلاقی ادم خوبی باشه.

ینی قشنگ طعنه و کنایه زد که چرا با پسره من صحبت کردی، ینی یسری افکاراته خاصی داره.

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

شاید ترسیده پسرشو حامله کنی بی ابرو شن😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه باهاش صحبت نکن وقتی انقدر پسره آنتن‌ِ

بعدم حرف میزنی که چی بشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

این بار که گذشت کاریش نمی تونی بکنی ولی از این به بعد حواست باشه از نظر هفتاد درصد جامعه,  وقتی دو نفر محرم نباشن دلیلی نداره صحبتی خصوصا تو مجازی بینشون باشه حتی در مورد عادی ترین مسائل.

این بار که گذشت کاریش نمی تونی بکنی ولی از این به بعد حواست باشه از نظر هفتاد درصد جامعه,  وقتی ...

ای بابا پس چه تفکره بدی وجود داره

من اصلا به نظرم نمیومد در این حد حساسیت ایجاد کنه

این بار که گذشت کاریش نمی تونی بکنی ولی از این به بعد حواست باشه از نظر هفتاد درصد جامعه,  وقتی ...

البته اینا جوری هستن که دخترا و پسراشون حتی جلوی هم بی حجابن 

نمیدونم‌چطور به من که رسید همچین حرفی درست شد😔