2777
2789
عنوان

مرد چند زنه😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 94 پست
یکی از دوستای منم باباش دوتا زن داره  شیش ماه پیش اینه شیش ماه پیش اون دوست منم قشنگ معلومه ا ...

واااااا اون دومیه چطور زنش شده☹️☹️☹️

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
پدرتون ب خاطر خواهرش فامیلیشو عوض نکرد ؟

بد بخ بابام چقد به کثافت گف نکنی این کارو

عوضی به بابام گف به تو چه بعدم یه روز

فهمیدیم که رفته عقد کرده

بابامم اینقد بنده خدا حرص وجوش زد که قند خونش رف بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو بیمارستان یه زنی رو دیدم که خود کشی کرده بود آورده بودنش بیمارستان همراه نداشت همسایه شون اومد پیشش گفتم چی شده همراهش گفت به خاطر شوهرش از خانواده بریده و دیگه کسی از خانواده ش باهاش رابطه ندارن الان یه دختر ۸ ساله داره  حالا شوهرش رفته زن دوم گرفته بی چاره هم خودش خیلی خوشگل بود هم دخترش بعد از چند روز هم شوهرش با هووش اومدن دنبالش مرخصش کنن مامانم گفت نکنه دوباره خود کشی کنه به شوهرش مرده بی شعور گفت عادت میکنه .خیلی گناه داشت واقعا هیچ کس رو نداشت خودش اون همه خوشگل ولی هوو مث هیولا انقد زشت بود

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

منم تو بیمارستان یه زنی رو دیدم که خود کشی کرده بود آورده بودنش بیمارستان همراه نداشت همسایه شون اوم ...

واااااااای واقعا دلم براش سوخت😢😢😢😢😢

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
بد بخ بابام چقد به کثافت گف نکنی این کارو عوضی به بابام گف به تو چه بعدم یه روز فهمیدیم که رفته عق ...

متاسف شدم

البته اگه پدرتون به غیر این رفتار میکرد جسارتا باید به غیرتش شک میکرد

بهرحال امیدوارم حال پدرتون بهتر بشه

وهرچه زودتر عمتونم و همراه  نر   زندگیش  ب جزای کارش برسه

و امیدوارم حداقل خالتون تا الان جداشده باشه و به آرامش رسیده باشه

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
🤣🤣🤣🤣🤣منم

شوهرمو و زنشو قیمه میکنم نه اون دوتا زنا رو که خخخخ🤣🤣

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
متاسف شدم البته اگه پدرتون به غیر این رفتار میکرد جسارتا باید به غیرتش شک میکرد بهرحال امیدو ...

راستش شوهر خالم فقط به خاطر پول عمم باهاش ازدواج 

کرده چون بعد بابابزرگم بهش ارث پدری رسید اینم با اون ازدواج کرد الان همه چیزشو فروخته مثل اینکه پشیمونه کلا

ولی خالم جدا نشده کلا جدا زندگی میکنه اصلا شوهرشو نمیبینه

خیلی دلم از این تاپیکا میگیره 

خیلی از حرفارو نمیشه گفت 

ولی خانم ها تحت هیچ شرایطی همسر دوم ی مرد نشید 

از گشنگی بمیرید ولی آه و نفرین کسی رو ب جون نخرید ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇