2821
2789
عنوان

مرد چند زنه😐😐😐😐😐

2708 بازدید | 94 پست

بیایین خاطراتی از مرد ها چند زنه دارین بگین یا شنیدین نمونه‌اش اینکه یکی هس تو فامیل ما خیلی دوره نسبتش سه تا زن داره هر سه تا هم تو ی ساختمون ۳ طبقه زندگی میکنن 😐😐😐بعد شوهره ی شب پیش زن اول ی شب پیش زن دوم و ی شبم پیش زن سوم به ترتیب میره هرچی برای یکی بگیره برا اون دوتاهم میگیره بعید این سه تا زن اینقد باهم خوبن خدا میدونه الان بچهاشون دیگه عروس داماد میکنن یکی از پسرای زن سومیم الان زن گرفته مثلا اگه بخواد برای زن اولی مهمون بیاد اون دوتا میرن کاراشو میکنن کمکش غذا درست میکنن اینکارا ☹️☹️☹️☹️☹️چجوری میشه شما خودتون میتونید تحمل ی هوو داشته باشین؟؟!؟؟؟؟

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بابا بزرگم سه تا داش

😶

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه بیان کارامو اینجوری بکنن چرا که نه؟😂😂😂😐

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

مام یکیک داریم زن دومش میشه خواهرزاده زنه اولش😄

هرروز خدام دعوا دارن🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

حالا نیست ک خیلی مسئله خوشایندی هست ، خاطراتشم بگیم ک قشنگ قبح این قضیه بریزه 🤦‍♀️

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"