2777
2789
عنوان

مرد چند زنه😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 94 پست

زمان دبیرستانم بابای یکی از بچه هامون ۲ تا زن داشت که توی یک خونه زندگی می‌کردند

به معنای واقعی زندگی مذخرفی بود

این دختر از زن دوم بود با برادرش از زن اولی رابطه جنسی داشت

خاهر بزرگشون عاشق داییشون بود آخرای سال خودکشی کرد

کلن داغوووون بودن

ولی اون موقع همیشه میگفت مامانم و زن اولی هیچ مشکلی ندارن و خوبن با هم

اونا هم همینجوری بودن خرید با هم میرفتن به هم کمک میکردن و اینا

خیلی سال بعد توی بیمارستان مامان اینو دیدم با زن اول باباش اومده بودن

من به روی خودم نیاوردم ولی وقتی نسبتشون رو پرستارا برای رضایت عمل پرسیدن زن اولی یک سری تکون داد گفت من ۵ تا بچه داشتم شوهرم هوو سرم آورد چکار میکردم مجبور بودم بسازم این بدبختم از روستا از مامان و باباش خریده بود مجبور بودیم بسازیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر راحت قبح شو میریزین که چی

تظاهر ب خوب بودن میکنن

یا از زندگی چیزی نمیدونن فکر میکنن همین که یکی بیاد جای خواب و خوراک و چند دست لباس بده بهشون یعنی زندگی

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
جدا خیلی سخته حتما واسه مادرت

من ک ۲ سالم بوده اوایل اره خیلی سخت بوده دلی عادت کردن هردوشون 

مامانم ارث پدری زیاد دارع میتونست راحت بره ولی موند پیش بچه هاش قربونش برم

🕊
هیچ خانواده بااصالتی نمیاد به چنین مردی دختر بده، هیچ زنی هم که سالم عقلی باشه، نمیاد اینکارو کنه. آ ...

هیچی ی چیز بد ریخت هم هسته فقط پول داره☹️☹️☹️

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
عموی بابام...دوتا زن داره پنج شیش تا صیغه ...کلا بدم میاد ازش خیلی هیزه و چندش... و خب خوشم نمیاد ق ...

ععععععععععق آره واقعا خیلی بدن🤢🤢🤢🤢🤢

علی شکارچی که لطف کردن براش مستند چند همسری اسلامی درست کردن بنام مثل خواهر😑

نو همین نی نی سایت اسمش اومده بود سرچ کرده بودم،انگار اون دو تا عروسکن و اون بهشون حرفای مدنظرش رو دیکته میکنه. هیچ حسی تو حرفاشون نیس و همش بنظرم یجور نمایش اومد.

اینجور که تو تعریف کردی منم خوشم اومد همش میگم بچه هارو کاش میشد پیش یکی بزارم برم سرکار 😁😁😁😁

😐😐😐😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

نو همین نی نی سایت اسمش اومده بود سرچ کرده بودم،انگار اون دو تا عروسکن و اون بهشون حرفای مدنظرش رو د ...

براشون مینویسه از روم نمیتونن بخونن،

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿

یکی از دوستای منم باباش دوتا زن داره 

شیش ماه پیش اینه شیش ماه پیش اون

دوست منم قشنگ معلومه از فشار های عصبی اخلاقش تنده

زن اولش سنش زیاده و هفت تا بچه داره و روستاییه این یکی زنش دانشگاه رفته و خوش سر زبون و... 

ب باباش هم حق میده ک اومده ننشو گرفته میگه چون روستایی بود و...