2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 36 پست
من امروز ۴ روزه عقب انداختم زنگ زدم دکترم‌گفت برو از بده اصن بی بی ی هفته بعد موعد نشون میده حالا ن ...

منم باید برم از بدم چون میخوام دندون درست کنم قرص بخورم برا الرژی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من امروز ۴ روزه عقب انداختم زنگ زدم دکترم‌گفت برو از بده اصن بی بی ی هفته بعد موعد نشون میده حالا ن ...

دکترتون الکی گفته. بی بی سه روز بعد از پری کامل نشون میده. برای بعضی ها هم زودتر نشون میده. بستگی به زمان تشکیل جنین داره.

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دکترتون الکی گفته. بی بی سه روز بعد از پری کامل نشون میده. برای بعضی ها هم زودتر نشون میده. بستگی به ...

اخ واس خاهرم ۷ روز بعد نشون نداده رفته از داده مثبت بوده الان ماشالله بچش ۵ سالشه موندم چ کنم بخدا

اگ‌تا شب نشد دوباره بی بی میزنم

آزاده باشید

اخ واس خاهرم ۷ روز بعد نشون نداده رفته از داده مثبت بوده الان ماشالله بچش ۵ سالشه موندم چ کنم بخدا ...

علائم چی داری؟

من همیشه قبل پری جوش میزدم دل درد داشتم و کمردرد اسهال میشدم الان فقط گاهی پهلو درد و دل درد دارم صبح حالت تهوع داشتم 

انشالله ک خیره یه بی بی بزن

علائم چی داری؟ من همیشه قبل پری جوش میزدم دل درد داشتم و کمردرد اسهال میشدم الان فقط گاهی پهلو درد ...

کمردرد سینه درد گرمای زیاد حالت تهوع اشتهای کم

همش میگم اومد نمیاد ترشح سفیدم دارم گلاب ب روت

درد پهلو زمان تخمک گذاری داشتم شک کردم

من همیشه قبل پری دلدرد داشتم این ماه اصلا نداشتم

آزاده باشید

کمردرد سینه درد گرمای زیاد حالت تهوع اشتهای کم همش میگم اومد نمیاد ترشح سفیدم دارم گلاب ب روت درد ...

بی بی چک نزدی؟علائمت خیلی به بارداری میخوره

منم هرماه ترشح داشتم اما این ماه خشک خشکم،میل جنسیمم صفرشده

کمردرد سینه درد گرمای زیاد حالت تهوع اشتهای کم همش میگم اومد نمیاد ترشح سفیدم دارم گلاب ب روت درد ...

عزیزم من نگاه کردم عکسای بی بی چکا رو همه هاله دارن برو یه ازمایش بده انشالله ک مامان شدی🤩

بی بی چک نزدی؟علائمت خیلی به بارداری میخوره منم هرماه ترشح داشتم اما این ماه خشک خشکم،میل جنسیمم صف ...

من میل جنسیم هزار برابر شده 😂 بی بی چکام تو تاپیکام هس واسم دعا کن منم واست دعا میکنم🥺

آزاده باشید

عزیزم من نگاه کردم عکسای بی بی چکا رو همه هاله دارن برو یه ازمایش بده انشالله ک مامان شدی🤩

وای ننه😍🥰چقد شادم کردی انشالله همسرم بیاد میرم انشالله شمام هرچی از خدا میخای بده من ۱۲ تولدمه اگ مثبت باشع امسال بهترین هدیمو گرفتم باورم نمیشه اخه ۳ ساله منتظرم🥲

آزاده باشید

من میل جنسیم هزار برابر شده 😂 بی بی چکام تو تاپیکام هس واسم دعا کن منم واست دعا میکنم🥺

چشم عزیزم انشالله که خدا حاجت دلت رو بده،برا منم دعا کن خواهر

چندوقت اقدامی؟