2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زوج ها خیلی قربون صدقه هم میرن منم دلم خواس    

آهان 😁

مجردی؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی چرته همش دروغه😐باور کن اینا تو خونه همو میکشن😐⁦🙌🏻⁩

الکی چُسی میان جلو دوربین 😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
فک نکنم🚶‍♀️🚶‍♀️

همینه بابا 😐همش دروغه 🔫😑

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
میگم چقدر مردم خوشبختن 

ظاهر زندگیشون و میبینی قضاوت نکن چمیدونیدتو زندگی واقعیشون چی هست من خودم تو یه مسابقه تلوزیونی شرکت کردم(نپرس چی لطفا دوست ندارم شناسایی بشم)ولی حلو دوربین آدما خود واقعیشون نیستن من چندین خانواده رو از نزدیک دیدم حتی قبل مسابقه باهامون مصاحبه میکردن یه خورده سر به سرمون میذاشتن که مصاحبمون فان بشه یکیشون کفت این خانومش مظلومه هیچی نمیگه  دیروز یکی نزدیک بود شوهرشو بزنه😬  حالا زدن که شوخی بود ولی میگفت خانومه خیلی عصبی شده بوده از حرفای شوهرش ولی جلو دوربین قربون صدقه همم میرفتن همه فکر میکردن چقدر اینا با هم خوبن یا اصلا اختلاف نظر ندارن 

ولی تو همه زندگیا اختلاف نظر هست

تو یه مرحله به شوهر من کفتن باید حلقت و در بیاری شوهرم گفته نه اصلا من این حلقه رو از دستم جدا نمیکنم خلاصه حریفش نشدن که در بیاره حالاتو واقعیت مثل بچه ها تا یه خورده بحثمون میشه اولین کاری که میکنه حلقشو در میاره و قهر میکنه🤪اینو‌نمیخواستم بگم چون بعضیا کافیه بیای بگی شوهرم فلان سریع توهین میکنن ولی گفتم که بدونی باطن زندکی خودتو با ظاهر زندکی دیگران مقایسه نکنی🌷

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
یعنی دروغ میگن مرسی ک ظرفارو میشوری؟ 🤣

آره بابا 😂😂😂یه مرد خیلی بخواد کمک کنه میگه حالا خانم نمی‌خواد الان بشوری بذار چند دقیقه دیگه 🔫😂

دروغ میگم؟ 😂