2777
2789
عنوان

شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست
قاضی اوین شخصی ک اون هارودرحال مشاجره ودرگیری دیده میخاد وباهم رو ب رو میشن.. بقول ما  قاضی ا ...

اره فقط اگ شانس بیاریم قاضی خوبی باشه😂

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب این میگه که من فقط برای اینکه جداشون کتم رفتم این میگه اومده بزنم حتی نزدشم😕🙄

دعوا حلوا خیرات نمیکنن .

زن و شوهرا تو دادگاه یا شکایت چیزای میگن ک همش شاخ در ار و پشم ریزونه.

اون باید شاهد بیاره و مدرک داشته باشه.

شماهام بعنوان مطلع میتونین تو دادگاه صحبت کنین چون شهادت خانواده وجه قانونی نداره.ولی قاضی گوش میده تا پی ب حقیقت ببره.

اخرشم قسم میدن شوهرت نباید ب هیچ وجه چیزی گردت بگیره. پزشک قانونی اگ ایراد جرح رو تعیین کنه دیه رو باید بدن .بهتره شوهرش هم گردن بگیره .هم دیه بده

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اع واقعا چطور میشه بگی

شوهر شما زده؟ فحش داده؟

کاری نکرده که 

جاریتون چطور میتونه ثابت کنه؟ باید شاهد داشته باشه؟ داره؟

با مواجهه ی حضوری مشکل حل میشه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

دعوا حلوا خیرات نمیکنن . زن و شوهرا تو دادگاه یا شکایت چیزای میگن ک همش شاخ در ار و پشم ریزونه. او ...

قبول دارم‌حرفتو ولی شوهر من اصلا دست به این خانوم‌نزده و قسم میخوره

شوهر شما زده؟ فحش داده؟ کاری نکرده که  جاریتون چطور میتونه ثابت کنه؟ باید شاهد داشته باشه؟ دا ...

اره همینه شوهرش زدش ولی این نزده حتی حانوادشم میگن این بچه رو برداشته ک داشته سکته میکرده

قبول دارم‌حرفتو ولی شوهر من اصلا دست به این خانوم‌نزده و قسم میخوره

اره گفتی.

شوهر خودشو یعنی برادر شوهرت اگ کتک زده باید گردن بگیرع.

چون حتی اگ یه کبودی یا جای ناخن هم داشته باشه.پزشک قانونی نوع و شدتشون تعیین میکنه و برابر قانون دیه داره

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اره گفتی. شوهر خودشو یعنی برادر شوهرت اگ کتک زده باید گردن بگیرع. چون حتی اگ یه کبودی یا جای ناخن ...

اون ک اره شوهرش زدش ولی شوهرم من ک نزدش 

میشه الکی دیه بده یا زندانی کنه😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز