2777
2789
عنوان

بی بی چک

95 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من ی سال اقدامم سونو ازمایش دادم مشکلی ندارم قبلا پری هام منظم بود اما از وقتی اقدام کردم نامنظم شدن دیروز موعدم بود که نشدم بی بی زدم منفی بود امروز صب دوباره بی بی زدم همون موقع هاله انداخت ولی خیلی خیلی کمرنگ بازم ی بی بی دیگه زدم اونم همون موقع هاله انداخت بازم کمرنگ بنظرتون باردارم 😭خیلی وقته منتظرم

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بذارتابگم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

از علائم هم فقط سینه هام گاهی سوزن سوزن میشه و بعضی وقتا ببخشید ترشح خیلی زیاد میاد و گاهی رونام تیرمیکشن بو تخمدانم

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

خانما موقع اقدام هستين پريوديتون نامنظم ميشه نشونه خوبيه يعني بدنتون داره اماده باروري ميشه ان شاالله دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🏻

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻