2777
2789
عنوان

نکنه 😱😱😱😱😭😭😭🥺🥺🥺😢😢

263 بازدید | 22 پست

نکنه الان ریاضی قبول نشم شهریورم قبول نشم تا چندسال همشتجدید بشم بعد امسال ببرنم بزرگسالان ؟؟؟؟ بچه های کوچیکتر از خودم مسخرم کنن بگن تجدیدی ؟؟؟؟؟ بهم یخندن مضحکه بشم دیپلم نگیرم مث دیوونه ها 😭🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 خدایا منو بکش زودتر ازینکه اینو ببینم 

وااا!

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وااا دیونه داداش من سه تا امتحان نهایی نداده پارسال باید فارغ التحصیل میشد نشد یکیشو دی پارسال قبول شد دد تاشو خرداد داره میده میگم قبولم نشم فدا سرم شهریور میدم فقط بلده منو حرص بده .بعدشم بزرگسالان نمیری ک فقط برا امتحان میری اونم روز امتحان ات .درساتو خوب بخون نگران اصن نباش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

قبول میشی ان شاءالله اگه نشی هم

جایی نمیبرنت که عزیزم، میخونی برای شهریور یا دی امتحان میدی نهایتا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹