2777
2789
عنوان

بوشهری های عزیز

103 بازدید | 7 پست

سلام...اگر ۶۶ ساله ای بره استادیوم واسه واکسن آیا بهش میزنن؟ خبر دارین...متأسفانه پایگاه سلامت نبی اکرم پاسخگو نیست 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
مگه گفتن چند ساله ها بیان

فعلا هیچ پاسخی نمیدن...شیراز که هفته گذشته تمام ۶۰ سال به بالا زدن..تمام زن دایی های خودم ۶۱ بودن ۶۲ بودن زدن..

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی بوشهر زیر هفتاد هنوز اعلام نکردن که بیان

پس نرم پایگاه سلامت؟ خودشون فراخوان میزنن؟اخه میترسم برم چون خیلی شلوغه از طرفی هم اصلا تلفن پاسخگو نیستن...

آره خودشون فراخوان میزنن بعد که اعلام کردن  توی یه سامانه باید ثبت نام کنید

بله سامانه آخه واسه کل کشور هست و زده ۳۰ به پایین...در حالیکه بسیاری از شهرها مثل شیراز و اهواز همزمان با ۷۰ ساله ها ۶۰ ساله به بالا هم زدن به صورت حضوری...ممنونم دوست عزیز