2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 34 پست
اره اونم 4 تابچه 2 تای اخری کوچیکن یکی 23ماهه یکی 8ماهه

خب همینه خواهر منم سه تا دارم دوتای اولی بزرگن ولی کوچیکه شیطونه گاهی دلم می خواد گریه کنم شما هم حق داری خسته میشی من اگه ظهر نخوابم شب مثل جنازه میشم می میرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم😍😍😍سلامت باشن بخاطر همین وروجکهاس بنظرم خسته میشی اصل خواب همینه مثل امام هامون شب زود میخ ...

بخدا روزا هم همش کسل هستم باور کن به زور یه نهار وشام میپزم 

خدایا خودت کمک کن 
خب همینه خواهر منم سه تا دارم دوتای اولی بزرگن ولی کوچیکه شیطونه گاهی دلم می خواد گریه کنم شما هم حق ...

من همون ظهر هم نمیتونم بخوابم از دست این بچه ها باور کن خیلی از شوهرم دورشدم شوهرم هرشب میگه نخواب ولی میگم باشه ولی بازم نمیشه حتی شده ماهی یه بار به زور رابطه داریم من دیگه دوست ندارم فقط دوست دارم بخوابم

خدایا خودت کمک کن 
خب همینه خواهر منم سه تا دارم دوتای اولی بزرگن ولی کوچیکه شیطونه گاهی دلم می خواد گریه کنم شما هم حق ...

من هر 4تابچه هام کوچیکن دختر بزرگم 10سالشه ولی مشکل ذهنی داره مثل یه بچه 2ساله می مونه پسرم 7سالشه ولی خیلی بازیگوشه وهمه چی رو بهم می ریزه

خدایا خودت کمک کن 
من همون ظهر هم نمیتونم بخوابم از دست این بچه ها باور کن خیلی از شوهرم دورشدم شوهرم هرشب میگه نخواب و ...

همسرت طلاق گرفته یا همسر اولش مرده

اگه همسرش زنده است بده دخترش رو خودش نگه داره اینجوری خیلی سخته من بچه هام برای خودم هستن و گاهی خیلی اذیت میکنن دعوا میکنن خرید دارن  همش گرسنه ان و گاهی خیلی خسته میشم ولی برای شوهرم وقت می ذارم ببین عزیزم با عشوه های زنانه دل شوهرت رو به دست بیار توی خونه زیبا بگرد زبون بریز به شوهرت برس یه مدت که بهش توجه کنی کم کم رام میشه خسیسی رو کنار می ذاره مردها عاشق زن لوند و خوشگلن

همسرت طلاق گرفته یا همسر اولش مرده اگه همسرش زنده است بده دخترش رو خودش نگه داره اینجوری خیلی سخته ...

همسرش فوت کرده هی عزیزم اگه شانس داشتم یه عاقبت بهتر نصیبم میشد

خدایا خودت کمک کن 
همسرت طلاق گرفته یا همسر اولش مرده اگه همسرش زنده است بده دخترش رو خودش نگه داره اینجوری خیلی سخته ...

شوهرم خیلی خوش خیاله اصلا فکر وخیال نمیکنه ولی من بدبخت شدم یه زن عصبی وبهانه گیر

خدایا خودت کمک کن 
همسرش فوت کرده هی عزیزم اگه شانس داشتم یه عاقبت بهتر نصیبم میشد

این حرف رو نزن 

برای زندگی خوب باید تلاش کرد به کارهات نظم بده برنامه بریز منم همش در حال کار کردن و خونه تمیز گردن هستم و واقعا از نظر روحی و جسمی خسته میشم ولی خدا رو شکر سالم و سلامت و محتاج کسی نیستم

مشکل شما بیشتر  رفتار شوهرته دلش رو به دست بیار محبت کن جواب میگیری شاید زمان ببره ولی جواب میگیری 

این حرف رو نزن  برای زندگی خوب باید تلاش کرد به کارهات نظم بده برنامه بریز منم همش در حال کار ...

راستش شوهرم بد نیست ازبیخیالیش بدم میاد از اینکه فکر دخترش نیست نمیگه اینده اش چی میشه حتی میره دستشویی نمیتونه خودشوبشوره تاکی من حمامش ببرم حوصله بچه های خودمو ندارم تابرسه یه بچه مریض بخدا ازبس مشکلات هست اینجوری شدم

خدایا خودت کمک کن 
این حرف رو نزن  برای زندگی خوب باید تلاش کرد به کارهات نظم بده برنامه بریز منم همش در حال کار ...

بخدا ازبس تمیز کردم ونمونده دیگه خسته شدم دیگه کمرم میخادبشکنه 

خدایا خودت کمک کن 
شوهرم 40 من 28

شوهرت حسابی خوش به حالش میشه زنش جوونه من شوهرم چهل سالشه و من سی و پنج سالمه اگر به او باشه هفته پنج بار رابطه میخواد و اینکه شما ماهی یکی دو بار رابطه دارید خیلی کمه  تازه از نظر من مردها سنشون بالا میره رابطه براشون مهم تر میشه و توی اخلاقشون تاثیر مستقیم داره البته واقعا بچه ی کوچیکت داشتن اون هم دوتا پشت هم خیلی سخته و اینکه دختر شوهرت مریضه واقعا خیلی خیلی سخته کاش حد اقل خودش دستشویی میرفت واقعا دلم سوخت کارت خیلی سخته خدا خودش کمکت کنه و یه راهی جلوی پات بذاره

شوهرت حسابی خوش به حالش میشه زنش جوونه من شوهرم چهل سالشه و من سی و پنج سالمه اگر به او باشه هفته پن ...

من خودم هم رابطه دوست دارم ولی همش خسته ام شوهرم هم خیلی رابطه دوست داره ولی من بعداز زایمان دومم سردشدم ذهنم خیلی خسته میشه حس میکنم افسردگی گرفتم

خدایا خودت کمک کن 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792