2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با شوهرم سر سنگین شدم الان دلم داره پاره میشه نمیاد منت کشیم😔 چیکار کنم  همش تقصیر خواهرشوهر ...

خب تو نباید ب حرفای خواهر شوهرت گوش می دادی بعدشم خودت برو از دلش در بیار مگه زمسن ب اسمون میزسه

😐😐😐😐چ دقیق من فقط می دونم ک دوسم داره حتی نمی دونم دوسش دادم یا ن 😐😐😐😐

هر روز روزشماری میکنم بخدا حتی نمیدونم چرا دوسش دارم ☹

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
نایس 💋🥺

شوهرم کاری کرده من ازچشم خانوادم بیفتم خداشاهد زنگ میزنم به مامانم انگارنمیشناسمش فقط حرفامو گوش میده هیچ راهنمایی وکمکی نمیکنه من سبک شم بعد یهومیبینی میگه کاردارم جاییم وفلان بمن اصلن نمیگن چه خبره کجابودن کجارفتن چی شدچی نشد باید بپرسم اونم باکراهت میگه خواهرمم که دشمنم شده دوماه باهاش قهرم برادرخواهرامم چپ چپ نگام میکنن انگار مشکل دارم بی کس ام وتنهام.ازاین وروم شوهرم عذابم میده نفرت دارم 

خدا هوامو داره 😇 خدایا خودت درستش کن 💗
خب تو نباید ب حرفای خواهر شوهرت گوش می دادی بعدشم خودت برو از دلش در بیار مگه زمسن ب اسمون میزسه

سر شوهرم شکست خواهر برادراش پشتم حرف زدن که راحیل زد سر برادرمونو شکوند

در صورتی که اصلا این روحیه رو ندارم

خواهر شوهرم اول از شوهرم پرسید راستشو بگو واقعا سرتو زنت شکوند؟ شوهرم بهش گفت که اینطور نیست

ولی خواهرشوهرم فرداش میاد از من میپرسه که راستشو بگو تو سر برادرمو شکوندی منم وا رفتم و گفتم این چه حرفیه که میزنی اونم دید ناراحت شدم گفت شوخی کردم و رفت

حالا دو روزه با شوهر خودم سرسنگینم ازش ناراحتم که چرا همون اول با خواهرش طوری حرف نزد که دیگه خواهرش به خودش اجازه نده بیاد سرم سیاست کنه

بنظرت نباید با شوهرم سنگین میشدم؟

شوهرم کاری کرده ن ازچشم خهنوادم بیفتم خداشاهد زنگ میزنم به مامانم انگارنمیشناسمش فقط حرفامو گوش میده ...

چرا اینطوری با تو رفتار می کنن مشکلی پیش اومده تو خونوادتون؟؟