mooooooord مدیر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 190 عنوان بیاین درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست خستم دلم گرفته از فکر بخدا سه روزه نخوابید 🥺😐 1400/03/09 | 06:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delbar1400 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 746 خو قهر کن برو خو بابات یا ی کاری کن ک خودش بگه طلاق بگیر مثلا اخلاقتو با خونوادش بد کن و باهاش بد اخ ... تو نمیدونی چیا درحق منو خانوادم کرده خانوادم ازش متنفرن.ولش کن تورو نمیخام غصه منم بخوری واگذارش کردم بخدا.فقط بدون تو تنهانیستی تواین دنیا که عذاب میکشی میلیونها نفرتودنیا مث منو توان.نمیدونم چی بگم عاجزم ازاین همه اتفاقات خدا هوامو داره 😇 خدایا خودت درستش کن 💗
mooooooord مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 190 تو نمیدونی چیا درحق منو خانوادم کرده خانوادم ازش متنفرن.ولش کن تورو نمیخام غصه منم بخوری واگذارش کرد ... عزیز دلم من هیچ کس عینم نیس تایپک هومو بخونی می فهمی
bhrبهار عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 الکیه اگه بر می گشت می گفت عشقم برگرد بر می گشتی ؟؟ اره حتما میمیرم براش از دوریش قلبم تیکه تیکه شده میبینی که هر روز روزشماری میکنم نمیدونم شایدم مجبور نشده و من کامل نبودم واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
mooooooord مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 190 اره حتما میمیرم براش از دوریش قلبم تیکه تیکه شده میبینی که هر روز روزشماری میکنم نمیدو ... ن تو کامل کاملی این یک دو یعنی من برگردم براش گفت ک تصادف کردم و مجبور بودم چند روز نباشم
bhrبهار عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4455 ن تو کامل کاملی این یک دو یعنی من برگردم براش گفت ک تصادف کردم و مجبور بودم چند روز نباشم اخی ایشالا هر چی صلاحه هم برای من هم برای تو پیش بیاد واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 انشالله خانواده شوهر خواهرشوهرت عذابش بدن تاتورواذیت نکنه بخدا از اول بارداریم تاتونستن منو مثل روانیا گریه آوردن و تنمو کبود کردنازشون خیلی ناراحتم
لیلا۹ عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 1141 خو عزیزم ب هرکی گفته تو برگرد بگو ن دروغه اونا دنبال توضیح نیستن فقط قضاوت میکنندکلا اخلاقشون بدرد نمیخوره