2777
2789
عنوان

قاشق و‌ چنگال

250 بازدید | 14 پست

سلام😭😣😢

من دیشب ی سرویس قاشق و‌چنگال خریدم

پشتش ننوشته ۱۸×۱۰

الان تو چنتا سایت دیدم این نمونه استیلش خوبه و‌حتما باید پشتش بنویسه

خیلی ناراحتم

اگه ننوشته باشه یعنی ب درد نخوره و‌سیاه میشه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر گرون یادش بخیر من سال ۹۶ گرفتم ۵۰۰ خیلی اون موقع گرون بود همه هنگ بودن ک چقدر گرونه. 

آره هرجا رفتم همین بود قیمتا

بیشتر از اینام بود

اما ناراحتم از اینکه قبلش اینو نمیدونستم

میگم نکنه ب درد نخوره 😭

آره هرجا رفتم همین بود قیمتا بیشتر از اینام بود اما ناراحتم از اینکه قبلش اینو نمیدونستم میگم نکن ...

ایشالا ک سیاه نشه من خودم سرویسمو فقط برای مهمون میارم و بعد غذا سریع میشورم و پاک میکنم چون میترسم خراب بشه. با این حال ک جنس و مارک خوبیم هست 

ایشالا ک سیاه نشه من خودم سرویسمو فقط برای مهمون میارم و بعد غذا سریع میشورم و پاک میکنم چون میترسم ...

الان خوندم نوشته اگه ب آهن روبا نچسبه یعنی خوبه. برم امتحان کنم ببینم.خدا کنه نچسبه یکم خیالم راحت شه😒خورده تو ذوقم

ایشالا ک سیاه نشه من خودم سرویسمو فقط برای مهمون میارم و بعد غذا سریع میشورم و پاک میکنم چون میترسم ...

اوهههه یک سال گذشته یادش بخیر من باردار بودم اون موقع الان جیر جیرکم پیشم خوابیده.چی شد حالا لایک کردی خواهر از قاشق چنگالات چ خبر؟؟؟؟

اوهههه یک سال گذشته یادش بخیر من باردار بودم اون موقع الان جیر جیرکم پیشم خوابیده.چی شد حالا لایک کر ...

الهی عزیزم. خدا حفظش کنه. نمیدونم اومدم تاپیک هامو چک کردم. دیدم یکی بدون لایک مونده🤣