💜سلام دوستان گرامی، صبح یکشنبه تون بخیر و شادی، الهی با بهترین آدم ها معاشرت داشته باشی🙏الهی در دوراهی های زندگی بهترین تصمیم بگیری🙏الهی جهانت پر بشه از آدمهای ناب💜
🌿🍃دعای بیست و چهارم(نیایش حضرت سجاد درحق پدر و مادرش) 🍃🌿
💕به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💕
(4) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست؛ همچنان كه ما را به وجود او شرافت بخشيدى. بر محمد و خاندانش درود فرست؛ آنگونه كه به بركت وى براى ما حقى بر ديگر مردمان واجب كردى
. (5) خدايا، چنان كن كه من از پدر و مادرم چنان بيم نمايم كه از پادشاه خودكامه، و به آن دو همچون مادرى بس مهربان و دلسوز نيكى كنم، و فرمانبردارى از پدر و مادر و نيكى كردن من در حق ايشان را براى من از خواب در چشم خوابآلودگان شادىآورتر، و از آب خنك در كام تشنگان گواراتر ساز، تا خواهش ايشان را بر خواهش خود ترجيح دهم، و خرسندى آنان را بر خرسندى خود مقدم دارم، و نيكى آن دو در حق خودم را بسيار بينم، اگر چه اندك باشد، و نيكى خود را در حق آنان را اندك بينم، اگر چه بسيار بود.
(6) خدايا، آواى مرا در برابر ايشان نرم و آهسته گردان، و سخنم را خوشايندشان ساز، و مرا با آن دو نرمخو كن، و مرا دلسوز ايشان قرار ده، و چنان كن كه با آنان خوشرفتار و غمخوار شوم.
🍃در پایان به نیت تمام دوستانی که در این صفحه حضور داشتند، صد مرتبه ذکر شریف استغفار تکرار میکنم و میخونم🍃
استغفار فقط برای توبه و آمرزش از گناهان نیست بلکه برای رفع تمام مشکلات زندگی است