2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

159 بازدید | 7 پست

به نظر من برای زایمان طبیعی قبل از داشتن آمادگی جسمی آمادگی ذهنی لازمه. کسی رو که همیشه از زایمان طبیعی ترس داره و فکر میکنه سزارین بهتره تشویق به زایمان طبیعی نکنیم چون همون طور که گفتم "آمادگی ذهنی" برای زایمان طبیعی شدیدا مهمه. هیچوقت این جمله ها رو برای تشویق افراد به زایمات طبیعی نگیم:

- نترس دردش خیلی هم وحشتناک نیست

- چیزی نیست یکم تحمل میکنی تموم میشه

- دردش کمتر از چیزیه ک فکر میکنی

بهتره حقیقت رو بگیم. باید بگیم که دردش زیاده، فرد باید بتونه خودش رو برای سخت ترین درد ممکن آماده کنه. این میشه آمادگی ذهنی.

این جمله ها رو بگیم:

- دردش قطعا خیلی زیاده اما مهم اینه که تموم میشه

- دردش زیاده اما به چند ساعت بعدش که نینی تو بغلت فکر کن

- دردش زیاده اما این درد زایمانه و طبیعیه خیلیا این درد رو پشت سر گذاشتن

شاید برای هممون پیش اومده باشه بعضی وقتا خودمونو برای بدترین شرایط ممکن آماده کردیم و وقتی وارد اون شرایط شدیم راحت تر از چیزی که فکر میکردیم ازش عبور کردیم چون "آماده بودیم" برای بدترین شرایط. و برعکس گاهی قرار بوده وارد شرایط سختی بشیم اما چون خودمونو براش آماده نکردیم نتونستیم راحت ازش عبور کنیم.

خوب یا بد، اکثر خانم های ایرانی از نظر ذهنی برای زایمان طبیعی آماده نیستن (تو بعضی کشورا کاملا متفاوته و اکثر خانم ها نسبت به سزارین ذهنیت بدی دارن) و نباید مجبورشون کنیم به زایمان طبیعی، حتی معتقدم تشویق هم نکنیم، صرفا فواید و مضرات هر نوع زایمان رو بگیم و در نهایت خود فرد تصمیم بگیره.

برای اینکه بفهمیم آمادگی ذهنی کافی داریم یا نه، این سوالات رو از خودمون بپرسیم:

آیا قبول دارم زایمان طبیعی بهتر از سزارین هست؟

آیا حاضرم با یکی از بدترین دردهای ممکن مواجه بشم؟

آیا انگیزه کافی برای زایمان طبیعی دارم؟

اگر جواب سوالات "بله" است یعنی آمادگی ذهنی کافی دارم.

و اگر "خیر" است سزارین بهتر است.

یکی از مشکلات مهم اینه که فقط به "آمادگی جسمانی" برای زایمان طبیعی اهمیت داده میشه غافل از اینکه "آمادگی ذهنی" خیلی خیلی مهتره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین عالی بود 

من برا عکس رنگی رحم خودمو اماده کرده بودم برا یه درد خیلی شدید و با جون و دل رفتم انجام دادم ..همون لحظه ک داشتم دردش رو تحمل میکردم همش منتظر یه درد شدیدتر بودم ک دکتره گفت پاشو برو دسشویی ..گفتم تمووووم ؟ گفت اره ..اصلا فکرشم نکردم ک دردش این باشه ..دردش شدید بودا چون لوله هامم گرفتگی داشت ولی من همش منتظر یه درد بدتر بودم چون خونده بودم ک دردش خیلی زیاده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بخدا اینجا دیدم کاربرا گفتن دردش در حد پریودیه😑😑😑 از رو خودخواهی که بگن سزارین بده ولی من همیشه ...

زنداداش من ساعت ۱۱رفت زایشگا ساعت ۱۲ و نیم زایمان کرد گفت نیم ساعت اخر درد داشتم فقط ..بعضیا خوش زا هستن واقعا هم دردشون کمتره هم تایم دردشون کمه ..واقعا همه چیز بستگی ب بدن داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

موافقم..ومن اصلا امادگی ذهنی ندارم چون ازنوجونی میترسیدم مطلب وفیلمم زیاددیدم عوارض سزازینم میدونم امابازم انتخابم سزارینه باجون ودل قبولش کردم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

من میدونم دردش زیاده و اصلا ازش نمیترسم.و همیشه میگم کسی از این درد نمرده.تموم مییگمزایمان طبیعی خیلی خوبه

ولی سزارین رو انتخاب میکنم.چون نمیخوام اون ناحیم هیچ اتفاقی براش بیوفته.هر چقدرم بگن مثل قبل میشه .عمرا قبول کردنی نیست

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜

خانوما اگر میخواین زایمان طبیعی انجام بدین حتماااا برین پیش دکتر زنان با تجربه ها چون اگر جای نامعتبر برین حتما عفونت می کنین با این وضع کرونا هم خیلی خطرناکه من خودم 1 ماهه که بچمو به دنیا آوردم بی نهایت از دکترم راضیم اسم دکترمم محبوبه ماموریان اصفهانیه واقعا حرف نداره کاراش من که انقدر راضیم که همیشه دعاشون میکنم تو تهران هم هست هر کس آدرس و شمارشو خواست بگه تا بهشون بدم