2777
2789
عنوان

علائم کرونا

167 بازدید | 14 پست

بچه ها یکی از اقوام من کرونا گرفته

روز شنبه ازمایش داد منفی بود اما میگه از یکشنبه احساس عطش وگرگرفتگی داشتم چند روز بعدشم پری شده با اینکه تقریبا تازه دو هفته گذشته بود از دوره قبلش وبعدش علائم دیگه بروز کرده الان این احساس عطش وگرگرفتگی از علائم کرونا بوده یا واسه اومدن پری بوده؟

کسی گرفته اینجا؟این علائمو داشته؟تا چند روز قرنطینه شدین؟بعد 10_11روز طرف هنوز ناقله؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گلوم چرک‌کرده خشک شده عطسه هم میکنم به نظرتون کروناس؟😐

نمیدونم عزیزم هرچیزی غیر عادی باید ادم احتمال بده و یکی دو روز قرنطینه کنه خودشو تا ببینه علائمش داره چطوری پیش میره

اخه قرار نبود اصن پریود شه تازگی تموم شده بود احساس عطش هم مال پریوده؟

من اصلا عطش نداشتم موقع کرونا.علایمم افتضاح بود ولی عطش توشون نبود

ولی برای پریود گر میگیرمو همش عطش دارم

بله اینها علایم پریوده احتمالا هرمونهاش بهم ریخته.حتی بدن در د گاهی وقتا شدید هم علایم پریوده.سر درد سرگیجه .پا درد بدن درد.خستگی.درد سینه .گرگرفتگی .حالت تهوع .اینها علایمی هست که خودم هر دفعه چندتاشو دارم

شوهرم گرفته ولی این علائمو نداشت، بدن درد داشت بدنش سست بود و هست الانم خوب نمیشه کامل انرژی نداره زود خسته میشه و اینکه بویایی و چشایی نداشت و الانم کاملا برنگشته، من حالت تهوع شدید دارم عین ویار هوس میکنم عین ویار بوی بعضی چیزا بد میاد بهم بنظرتون میشه از کرونا باشه یا باردارم؟؟ البته اینم بگم یه هفتس پریم تموم شده ولی حالت تهوع خیلی وقته دارم و اینکه قرص خورده بودم ماه رمضون پری نشم، قطع کردم پری شدم ولی بازم حالت تهوع دارم، بنظرتون کروناس یا بارداری، البته روش پیشگیریم طبیعیه مشکوکم نیستم

بله اینها علایم پریوده احتمالا هرمونهاش بهم ریخته.حتی بدن در د گاهی وقتا شدید هم علایم پریوده.سر درد ...

نه کرونا که داشته ازمایشش مثبت شده منتها الان موندیم از کی باید روز شروع علائم رو حساب کنیم تا قرنطینش تموم شه

منم اینایی که میگین دارم اکثرشو هربار

شوهرم گرفته ولی این علائمو نداشت، بدن درد داشت بدنش سست بود و هست الانم خوب نمیشه کامل انرژی نداره ز ...

عزیزم یک هفته گذشته باشه تازه پریودت فکر نکنم علائم حاملگی باشه این یا از همون قرصس یا هرچیز دیگه

اگه خیلی وقته داری وعلامت دیگه ایم نداری کرونا فکر نمیکنم باشه 

عزیزم یک هفته گذشته باشه تازه پریودت فکر نکنم علائم حاملگی باشه این یا از همون قرصس یا هرچیز دیگه ا ...

حالت تهوع دارم حدودا سه هفته میشه، مثل ویار بوی همه چی بده، تنگی نفس و تپش قلبم داشتم و الانم دارم، سینه هامم حساس شدن، کمر درد و درد شکم و تخمدانم دارم