راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه داستان زندگی جالبی داری تعریف کن فکر میکنم اونجا زنها ودخترا بهشون ظلم میشه؟
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
داستان زندگی من جالب نیست ولی هستن کسایی ک داستان های زندگی شون خیلی سخت و جالب هست ن عزیزم چ ظلمی ...
نمیشه؟ خداروشکر
من هنوز تحت تاثیر فیلم عروس آتش هستم
شوهرا چند تا چندتا زن نمیگیرن؟ البته ببخشیدا سواله واسم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ن عزیزم نمیشه خیلی خیلی کم هستن اینجور مردا ک زن یا دخترشون اذیت کنن فیلم عروس اتش ندیدم چجوری بود ...
ممنون عزیزم ♥️ اگه داستان زندگی اطرافیانت رو تاپیک کردی منو صدام کن بخونم