2777
2789
عنوان

یمی امشب خیلی

140 بازدید | 6 پست

دلش گرفته اون من نیستم اما کسی هست که میدونم جقدرامشب فکرش مشغول خواهر شوهرم امشب دعوت بودن خونه ما یه دختر سه ساله فوقالعاده شیطون وبی ادب یه دختر یه ساله که داره دندون درمیاره ومدام گریه میکنه یه شوهر حرص دربیار که امشب با دیر اومدنش کلی خواهرشوهرم حرص خورد ساعت یازده ونیم اومد اقلنم به روی خوذش نیاورد که دیر کرده و چقدر زنش حرص خورده خیلی دلم گرفت اعصابم خوردشد مدام تو فکرشم اگه تونستید واسه حل مشکلاتش واسش یه صلوات بفرستید ممنون دوستان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب میگفت یکم دیگه بهم فشار بیاد خودمو میکشم خیلی شرایطش سخته

خدا نکنه..  کاش دوتا بچه نمیاورد از این ادم...  یه مدت بیارینش پیش خودتون. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خدا نکنه..  کاش دوتا بچه نمیاورد از این ادم...  یه مدت بیارینش پیش خودتون.

دومی ناخواسته بود همه ام بهش غرمیزدن چرا اوردی خیلی ادمی مغروریه اصلن دوس نداره این مشکلاتشو من بفهمم خیلی امشب خودشو کنترل میکرد که من متوجه نشم چقدر غصه تو دلشه اما شوهر نفهمش با کاراش کوچیکش میکنه پیش ما

دومی ناخواسته بود همه ام بهش غرمیزدن چرا اوردی خیلی ادمی مغروریه اصلن دوس نداره این مشکلاتشو من بفهم ...

خدا کمکش کنه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!