2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

333 بازدید | 29 پست

سلام.بنظرمن این برنامه زندگی پس از زندگی‌  اصن نمیتونه واقعیت مرگ و اون دنیارو بگه ..چون ما تا وقتی نریم تو قبر و نمیدونم سردخانه ایناو اون فرشته های مرگ و اینارو نبینن و حتی بعدترش رو نبینی نمیتونی کل جریان مرگو بفهمی .. اینایی که اینا میگن رو تو خواب هم آدما میبینن.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 

خواب نیست

اسمش روشه

تحربه نزدیک ب مرگ

قطعاهمه چیز و. نمیفهمن چون نمیمیرن

که اگه مرگمون قطعی بود برنمیگشتیم ک اینا رو بگیم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

مورد دیشب تمام رفتار اطرافیانش رو در زمان کما دیده بوده..خوب اینا چطور خواب حساب میشه؟؟

و اینکه آدم حتی زمان تولد خودشو ببینه....

اینا نمردن که ...برزخ رو تجربه کردن

مورد دیشب تمام رفتار اطرافیانش رو در زمان کما دیده بوده..خوب اینا چطور خواب حساب میشه؟؟ و اینکه آدم ...

این میتونه به این علت باشه که روح بعد زمان و مکان نداره

وقتی از کالبد جسمانیش خارج شه میتونه حال و اینده بره و جایی که هرگز تجربه نکرده

دروغ ک نیست اما خوب کامل هم نیست.منظورم اینه هیچکدوم جریان کامل مرگ و زندگی پس از مرگ رو درک نکردن.هر کس بنا ب خطای خودش زندگی پس از مرگ رو دیده.

اما پیام همه مشترک بود.اینکه بنده های ایمان داشنه باشن ک قیامت و حساب وکتاب هست.

چیزی ک الان ب شدت کمرنگ شده و معمولا از این جمله استفاده میشه ک؛حالا کی خبرآورده؟

از کجامعلوم ک اصلا حساب وکتابی هم باشه؟؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دروغ که نیست اگر دقت کنید خیلیا شو با آیه ها یا روایات امامان تطبیق میده...

بنظر من فقط یه برنامه اس برای دیده شدن وگر نه اگه عمیق بشی میبینی اصلا اصل مرگو نمیگه...وگرنه انقد آدما ازاین خوابا میبینن که یه تونل نور بود و اینا..من قبول ندارم این برنامه رو...شیکه چهار دید کسی نگاه نمیکنه این شبکه رو یه چیزی اومد ساخت...مرگ واقعی وقتیه کسی واقعا مرده باشه و دیگه برنگشته باشه ...اون دنیارو تو خواب بهت بگه بگه کجاست چکار میکنه