2789

چ نوع عملی هس این لازک؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من انجام دادم ب شدتتت راضیم بازم ضعیف بشه انجام میدم..نزدیک شیش نفر دیدم لازک کردن همشون اوکی بودع

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
برای ضعیفی چشم 

هزینش چنده منم ت فکرشم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من انجام دادم ب شدتتت راضیم بازم ضعیف بشه انجام میدم..نزدیک شیش نفر دیدم لازک کردن همشون اوکی بودع

خوب میبینی؟

کجا انجام دادی عزیزم ؟

هزینه اش چقد شد 

شماره چشمت چند بود و چند شد 

بعد کی انجام دادی لطفا جواب همشو بگو بوص 

اگ خطری نداشت دکترایی ک عینکین خودشون عمل میکردن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خوب میبینی؟

ارهههه فوق العاده شده هرچی میگذره دیدم بهتر میشع😂😂😂🤭

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
ارهههه فوق العاده شده هرچی میگذره دیدم بهتر میشع😂😂😂🤭

خداروشکر 

هزینش چجوریاس

نمیدونم تو شماره چشمات چنده

نمدونم فقط یکی ضعیف بود الان دوتاش بد شده دیدم