بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
چخوب اخه من پوستم مشکلی نداره ولی دوست داشتم لوسیون استفاده کنم قبلا اردن اینا میخریدم الان کرون شده.. اینبار فیروز صورتی خریدم امروز ک استفاده کردمتا نیم ساعتی پوستم خیلی لطیف ونرم بود ولی کم کم... کم شد. گفتم ببینم همیشه اینطوره یا اگه مدام استفاده کنم تتثیر میذاره رو لطافت
چخوب اخه من پوستم مشکلی نداره ولی دوست داشتم لوسیون استفاده کنم قبلا اردن اینا میخریدم الان کرون شد ...
عزیزم بیشتر لوسیون بچست و نمیشه انتظار زیادی ازش داشت.. ولی واسه من واقعا خوب بوده.. راضیم خیلی نرم میکنه میسازه ب پوستم.. سی گل هم دارم اونم خوبه...
من پوستم چربه فیروزو ی بار ک میزنم بعد حموم تا دو روز پاهام و دستام نرم و لطیفن..
منم اتفاقا همینو دارم ولی اولش چرب میشه دوست ندارم😭
بعدش جذب میشه ک زود.. من عاشقشم :(