2789
عنوان

روتین پوست

245 بازدید | 12 پست

از وقتی روتین پوست دارم جوش میزنم حالا قبلش نمیزدما جز زمان پریود یکی دو تا الان هفت هشتا دارم روتینمم ژل شستشو دیپ سنس بعد تونر سینره بعد ابرسان سوپکس بعد نرم کننده ببک شبا همیشه میزنم صبحام اگه حال داشته باشم میزنم بگم کگفته بعد ژل شستشو صورتتونو بشورینمن اولانمیشستم الان میشورم اینم بگم هفته ای یبار یا دوبارم رو بالشیمو میشورم ماسکم هفته ای یبار میزارم

منم چند روز پیش ژل تزتینوئین زدم برای جوشام خوب نکرد هیچ تازه بدتر هم کرد قطعش کردم الان صورتم شده پر جوش و جای جوش نمیدونم چیکارکنم الانم سفیده تخم مرغ زدم اصلا خوب نکرد دارم دیوونع میشم پوستم اصلا اینطوری نبود یکی دوتا جوش داشت

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه کامان نگیر افتضاحه

والا راستش چند وقت قبل اینام مرطوب کننده ببک و گلاب میزدم جوش داشتم ینی بخاطر این دو تا بود ینی یکیشون اما با این روتین پوستی خیلی بدتر شد

منم از اینکارا زیاد میکردم 

همش از این بلاگرها که معرفی میکردن محصولات رو میخریدم صورت پر جوش شد قرمز شدم خیلی افتضاح بود.... 

رفتم دکتر تا رفتن واقعا هیچبو الکی استفاده نکنید من که خیلی ضربه خوردم ☹️

عزیزم گاهی شما جوش زیرپوستی داری با مراقبت و پاکسازی میاد روی پوست گاهی محصولی به پوست شما نمیسازه

بعد اینکه با مراقبت میاد روی پوست خوبه یا بد؟

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
والا راستش چند وقت قبل اینام مرطوب کننده ببک و گلاب میزدم جوش داشتم ینی بخاطر این دو تا بود ینی یکیش ...

احتمالا محصولاتی ک گرفتی با پوستت سازگار نیست باید عوضش کنی..نوع پوستت چیه؟