2777
2789
عنوان

سینگلا بیاید 👑💜

176 بازدید | 29 پست

بعضی از سینگلا هستن همه عاشق شون میشن😂💜

بعضی از سینگلا خودشون عاشق میشن نمیتونن بگن به همین دلیل سینگلن💜🥺👑

بعضی هاهم مثل من بدبخت کسی عاشقش نمیشه 

😂😑🔐هوووووو سینگلاااا بیاین وسطط

رلا بشینن نگاه کنن سینگلا پادشاهی کنن😁💕👑

یا امام حسین:)♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اری منم  سینگلم جزو بدبختا  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

برید کنار سلطان سینگلا اومد😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من جزو دسته دومم🤣🤣🤣

اگر خدا بهت سخت میگیره. فکر نکن دوست نداره. از همونجایی که کارگردان فیلم سخت ترین کار رو به بهترین بازیگرش میده . خدا سخت ترین زندگی رو به بهترین میده