2777
2789
عنوان

daram az azab vejdan mimiram

597 بازدید | 14 پست
salam khanooma man joda shodam va ba pesaram zendegi mikonam zendegim khily arooom va alie hame chiz daram vali hamash ehsase gonah mikonam hamash fekr mikonam bayad misakhtam be khatere bacham hata agar khodam nabood mishodam khily narahatam zendegim khily vahshatnak bood vali hamash ehsase gonah mikonam
خب دیگه الان کاری نمیتونی بکنی...تموم شده رفته دیگه......چرا همیشه تو عذابمیزارین...تا طلاق نگرفتین میگین عذاب دارم طلاق میخوام...طلاق میگیرین میگین عذاب دارم طلاق نمیگرفتم بیخیال بابا زندگیتو بکن دنیا دوروزه
بارسلآپلود فایل و عکس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا طلاق گرفتین؟دنبال دردسر نگرد... خیلی ها با یکی از والدین زندگی کردن و مفقند... پس غصه الکی نخور عزیزم
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610
اگه زندگیت آرومه که به نظر من کار درستی‌ هم کردی.. پسرت به آرامش بیشتر احتیاج داره، بهتر از اینه که با هم زندگی‌ میکردین ولی‌ روی آرامش رو نمیدیدین.. اصلا عذاب وجدان نداشته باش، کارت عاقلانه بوده..
جای مردان سیاست بنشانید درخت تا هوا تازه شود.. سهراب
اگه زندگیت آرومه که به نظر من کار درستی‌ هم کردی.. پسرت به آرامش بیشتر احتیاج داره، بهتر از اینه که با هم زندگی‌ میکردین ولی‌ روی آرامش رو نمیدیدین.. اصلا عذاب وجدان نداشته باش، کارت عاقلانه بوده..
جای مردان سیاست بنشانید درخت تا هوا تازه شود.. سهراب