2777
2789
عنوان

اونایی که چهار تا بچه دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4091 بازدید | 189 پست
من چهارمی حاملم الانم ک ۸ ماهم هنوز نتونستم هضمش کنم چون تو مضیقه مالیم اما بچا ک خوشحالن فقط دا میک ...

انشالله    سالم  وخوش خواب باشه گلم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

آفرین ب روحیتون من یکی دارم 3 ماه طول کشید تا تونستم براش دوچرخه بخرم

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چهارمی حاملم الانم ک ۸ ماهم هنوز نتونستم هضمش کنم چون تو مضیقه مالیم اما بچا ک خوشحالن فقط دا میک ...

عزیزم فاصله و جنسیتشون چیه ؟ 

خودت اذیت نمیشی ؟ 

چهار بار زایمان و شیر دادن و اینا 

ممنون میشم بگین

🤰🤰🤰🤰یه مامان خوشگلم که بچه سومم تو راهه و عاشق دوران حاملگیمم 😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6533578/تجربیات-مادرانه?page=1

اسی به این تاپیک سر بزن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

ماشالا😍

منم چهار تا می‌خوام اگر خدا بده.

دو هفته دیگه طبق گفته دکتر دوقلو ها میان،دوسال بعد،بعدی انشالله

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

فقط تولید مثل نیست ب فکر اینده بچها هم باشید😐❤ حقیقت#  

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

برای وضع مالیتون تلاشتون رو بیشتر کنید

گناه دارن بچه ها 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

خوبه گفت انرژی منفی ندین

مخالفین خب باشید نمی‌تونید جلو دهنتون رو بگیرید و چیزی نگید

بنظر من شماهایی که انقد بی ملاحضه اید و به علایق و تصمیمات دیگران انقد راحت میخندیدن یا مسخره میکنید هنوز یدونه بچه داشتن هم زود براتون چون بزرگ نشدین و تو دوران بچگی موندین

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش به حالتون هم از لخاظ روحی و جسمی سالمین همم وضع مالیتون خوبه 

ما که مستاجریم 

کاش مادر پدرامون وضعشون خیلی خوب بود لااقل میتونستن به ما کمک کنن 

اونام فقط بلد بودن سومیو‌چهارمی بیارن بقیشو دیگه سپردن به خودمون 🧐😁

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من واسه اولی باردارم کمر دردش پدرمو دراورده همش باید دراز کش باشم یکم میشینم شروع میشع 

فک نکنم دو تا بچه بیشتر بتونم بیارم همه زحماتش ب کنار تو این گرونی ادم نمیرسه