sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 عنوان کرونا گرفتیم 282 بازدید | 25 پست یه هفته س تقریبا شوهرم همش خوابه حتی حالم به هم خورده از خواب از دیروز عصر خوابید تا امروز عصر نزدیکای ۲۱ ساعت خواب بود پوسیدم تو خونه خسته شدم 😓😭طفلی بچمم بدتر از خودم حتی بهش اجازه نمیدیم بیات سمتمون تا بیات سرش دادمیزنیم میره باز کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑 1400/03/08 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33956 عاخی عزیزم خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 تازه بیدار بود بهش میگفتم دلمگرفته دیگه همینه ۲ هفته باید توخونه باشیم بگو آخه ماشین که داریم چرا نمیبری با ماشین حداقل یه دوریمون بزنی کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7399 همش نخوابين اصلا بى تحرك نباشين حتما راه بريد و يه فعاليتى داشته باشيد. خطرناكه ممكنه خداى نكرده خون لخته بشه گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 عاخی عزیزم 🥺🥺🥺 کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 27836 منم کرونا گرفتم یک ماه تمام کسی رو ندیدم .بازم خوبه پیش همسرت هستی .من بودم ودیوار اتاق وموبایلم که تحمل سختی رو نیاورد وسوخت
dila70 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 10000 تازه بیدار بود بهش میگفتم دلمگرفته دیگه همینه ۲ هفته باید توخونه باشیم بگو آخه ماشین که داری ... نه اصلا بیرون نرو . . . ب فکر خودت نیستی ب فکر دیگران باش کاربر عزیز . دلبر ناب دلم
dila70 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 10000 منم کرونا گرفتم یک ماه تمام کسی رو ندیدم .بازم خوبه پیش همسرت هستی .من بودم ودیوار اتاق وموبایلم که ... عاخی دلبر ناب دلم
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 همش نخوابين اصلا بى تحرك نباشين حتما راه بريد و يه فعاليتى داشته باشيد. خطرناكه ممكنه خداى نكرده خون ... من که اینقدر شوهرم خوابیده من بدم اومده از خواب با اینکه قبلا زیاد میخوابیدم من تحرک زیاد دارم ولی اون نه اصلا کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 نه اصلا بیرون نرو . . . ب فکر خودت نیستی ب فکر دیگران باش کاربر عزیز . عزیزم میگم ماشین داریم شیشه ها رو بدیم بالا دور بزنیم به کی ضرر میرسونیم من این چیزا رو میفهمم لازم نیست شما بهم بگین کلا میخواین یه چیزی گفته باشین فقط کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 منم کرونا گرفتم یک ماه تمام کسی رو ندیدم .بازم خوبه پیش همسرت هستی .من بودم ودیوار اتاق وموبایلم که ... چقدر سخته🥺 کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
dila70 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 10000 عزیزم میگم ماشین داریم شیشه ها رو بدیم بالا دور بزنیم به کی ضرر میرسونیم من این چیزا ر ... وااااا چرا بداخلاقی تو سر من خالی میکنی؟! برو بیرون انقدر دوور بزن تا خسته شی .دعوا داره با من😐😐😏😏😏 دلبر ناب دلم
sevinnn99 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1906 تو ماشین ی دور بزنین با ماسک نمیره میگم دلم گرفته میگه هرکی کرونا بگیره اوضاعش همینه با اینکه قبلا همیشه ما رومیبرد بیرون و عادت کردیم الان خیلی سخته تحمل این اوضاع مشکلش اینه که فقط میخوات بخوابه کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑