2777
2789
عنوان

دلتنگی

88 بازدید | 12 پست

سلام . میخوام بش پیام بدم 

ینمیتونم تحمل کنم نداشتنشو ، دلم براش یه ذره شده .

ممیخوام بگم دلتنگشم 

ییه شب بعد دوسال عشق .. همه چی الکی الکی تموم شد الان ۴ماهه ندارمش خبرم ندارم ازش

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام ندیا من پیام دادم گفت چه ربطی داره دلتنگ همه دوس دخترام میشم به همه قول تک پری دادم فقط تو دوستی پدرصگ زردنبو عوضی

میگفت دوست دارم با تو به نتیجه نرسم  با کسی دوس نمیشم دیگه

به مدت نیس آدم عوضی عوضیه اصلا هم خودتو مقصر ندون 

من داغونم . یکسال و ۲ ماه بعد ۹سال . تیر خوردم مثل مار بیتابم . صبور باش بذا خودش برگرده .‌‌‌‌‌اونقدرشبا تو حیاط تو قاب دیوار بغلش می کنم و زار می زنم که خسته شدم از خودم  

من داغونم . یکسال و ۲ ماه بعد ۹سال . تیر خوردم مثل مار بیتابم . صبور باش بذا خودش برگرده .‌‌‌‌‌اونقد ...

اخه من ی پروف گذاشتم ک انگار ازدواج کردم 

پروفایل برا مردمه. وقتی دل خودت شکسته به فکر اون باش نه حرف و فکر مردم

میخوام پیام بدم اخه فک میکنه متاهلم .. 

ماهم یه هفتس تموم کردیم شنبه گذشته هرچقدر زنگ زدم جواب نداد یهو بی دلیل رفت البته سه شنبه اومد یه دلیل چرت گفت رفت داغونمم همش گریه میکنم همسایمونم هس همش به امیداین میرم دم در ببینمش اما نمیبینم دیوونه میشم 

.....
ماهم یه هفتس تموم کردیم شنبه گذشته هرچقدر زنگ زدم جواب نداد یهو بی دلیل رفت البته سه شنبه اومد یه دل ...

☹☹💔

شیطون شیطونا ک میگن منم😛 حواستون باشه فریب وسوسه های شیطانی منو تا تاپیک ها نخورین 😁😎
ماهم یه هفتس تموم کردیم شنبه گذشته هرچقدر زنگ زدم جواب نداد یهو بی دلیل رفت البته سه شنبه اومد یه دل ...

من دارم دق میکنم . تو این نی نی سایتم کسی کمک نمیکنه