2777
2789
عنوان

با مادرم چه کنم😔

226 بازدید | 14 پست

سلام مامانم خیلی اخلاقش بد شده همش فحش های بد میده تا چیزیم میگیم ناراحت میشه و بهش بر میخوره.

منفی باااااااف . یه بار از یه جاییکه میایم با مهربونی از یه چیز قشنگ حرف نمیزنه همش دنبال چیزای که اذیت کنه مثلا گیر میده بابام که زن فلاني چیکار میکنه و من شوهرم نمیتونه اونارو برام فراهم کنه (درحالیکه مامانه من میتونه بیشتر از این به خودش برسه خودش هیچوقت حال و حوصله نداره به قول خودش )  مثلا هرروز جارو میکنه اونم تو اوج مصرف تا بابام می‌گه نکن اخه نديدی کولرمون سوخت اخه میان برفارو کم و زیاد مبکنن اونوقت فحش داده مثله بچه ها که نگو میگه اکنا گوه خوردن گوه خوردن گوه خوردن.

تا درمورد پسری حرف میزنم میگه اووو این حرفا الکیه اگه شانست به من بره که هیچ.

فقط وقتی با خواهراشه خوبه. مثلا تو تلويزيون کسی جرف می‌زنه همه دارن خوب گوش میدن یا ناراحت میگیره خودشو با به تلویزیونی میگه تو گوه می‌خوری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام    یکی از دوستایی من مامانش  ایجوری بود وقتی تلوزیون  روشن بودبرنامه رو نگاه میکرد ب   اونا فحش میداد حرف میزد  فکر کنم ی نو سندرومه هستش ک دارن ولی  با دخترش خیلی خوبه هواشو داره گاهی ام از دخترش بد میگیره

مامان بداخلاق خیلی بده.مامان منم با آبجیم همش  بحث و دعوا دارن،هر دو هم مغرور.هی باهم قهر میکنن.من منعطفم باهاش بحث نمی کنم ولی خواهرم اخلاقش مثل مامانم دوتایی همش باهم در حال بحث هستن،منم داور که خواهش می کنم دعوا نکنن،بعد فوت بابام بداخلاقتر شده،باز مامان تو خوبه با خواهراش خوبه،مامان من با خواهراش و برادراش قهره،همه رو می رنجونه قطع رابطه می کنن😔😔